Βενιζέλος: θα προωθηθεί νέα παραλλαγή της συμφωνίας για την Κύπρο

Αλλά εκτίμησε ότι δεν θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη

Βενιζέλος: θα προωθηθεί  νέα παραλλαγή της συμφωνίας για την Κύπρο
Νέα συμφωνία θα προωθηθεί στην Κύπρο, εκτιμά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι ακόμα και αν υπάρξει αλλαγή στη συμφωνία θα είναι μια παραλλαγή της προηγούμενης και όχι βελτιωμένη, ενώ το Πολιτικό Συμβούλιο υιοθέτησε ως απόφαση την τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου στη Βουλή. «Αυτή η κατάσταση με τις κλειστές τράπεζες δεν μπορεί να συνεχιστεί για καιρό» ανέφερε χαρακτηριστικά, κατά τη δευτερολογία του. Σε μία αιχμή του μάλιστα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος είχε επισημάνει ότι στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος μιλούσαν για "αξιοποίηση των καταθέσεων".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε επίσης ότι ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει η απόρριψη των αποφάσεων του Eurogroup από την κυπριακή Βουλή, στην Κύπρο υπάρχει κοινό μέτωπο των κομμάτων που υπηρετεί μια κεντρική γραμμή και ότι το κυρίαρχο ζήτημα στη χώρα μας είναι αναγκαία η συνεννόηση των κομμάτων σε ένα εθνικό στόχο.

Για την ελληνική οικονομία ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει οι αποκλίσεις που υπάρχουν να απορροφηθούν ως το τέλος του προγράμματος, ενώ αναφέρθηκε και σε επιμήκυνση του προγράμματ��ς έως το 2016. Υποστήριξε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ δικαιώθηκε στην πρότασή του να μην εξειδικευτούν τα 11,5 δις μέτρα, προτού συμφωνηθούν οι στόχοι του προγράμματος.




​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top