Έπεσε βαριά η λαγάνα και η Κύπρος! Άγρια κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με «φοβητσιάρηδες και τυχοδιώκτες»!!!

Στη μάχη και ο πρόεδρος της Βουλής!

Έπεσε βαριά η λαγάνα και η Κύπρος! Άγρια κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με «φοβητσιάρηδες και τυχοδιώκτες»!!!

​"Πόλεμος" ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ Νέα Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απόρριψη του χθεσινού αιτήματος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με επιστολή του στον Ευ. Μεϊμαράκη για έκτακτη σύγκληση της Βουλής για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολίασε την άρνηση του Προέδρου της Βουλής χαρακτηρίζοντας «φοβητσιάρη» τον πρωθυπουργό!

«Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη Βουλή, φοβάται το λαό, φοβάται το φως. Έχει εξοικειωθεί με την υποταγή στο παρασκήνιο και τρέμει τον διάλογο στο προσκήνιο, στο κοινοβούλιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον κύριο Σαμαρά «να προσέλθει στο κοινοβούλιο»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Συγγρού στους ισχυρισμο��ς του ΣΥΡΙΖΑ! Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση της Κουμουνδούρου για τις εξελίξεις στην Κύπρο. Η ΝΔ τονίζει ότι αυτό που καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ως καταστροφή της Κύπρου, δηλαδή τη φορολόγηση καταθέσεων, τα δικά του στελέχη τα πρότειναν με φανατισμό να συμβούν στην ΕλλάδαΚαι μάλιστα για όσους έχουν “εισόδημα ή καταθέσεις άνω των 20 χιλιάδων ευρώ”! Αυτά έλεγε πριν λίγους μήνες... Το ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θυμούνται όλοι οι Έλληνες... Αυτό ακριβώς αποφύγαμε να συμβεί στην Ελλάδα μετά τις εκλογές! Και τώρα που συνέβη στην Κύπρο ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι διαμαρτύρεται...».

Στην ίδια ανακοίνωση η ΝΔ κάνει λόγο για «τυχοδιωκτισμό χωρίς όρια, δημαγωγία και κερδοσκοπία πάνω στη δοκιμασία της Κύπρου» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου δεν έμεινε με δεμένα τα χέρια και πέρασε στην αντεπίθεση, βγάζοντας τελικά και νέα ανακοίνωση κατά της Νέας Δημοκρατίας!

«Η ΝΔ οφείλει να μάθει να διαβάζει, να μη διαστρεβλώνει και κυρίως πρέπει να ντρέπεται για την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει σε βάρος του Ελληνικού λαού. Οφείλει επίσης να απολογηθεί για τη συμφωνία της στην εγκληματική απόφαση του Εurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων στη Κύπρο» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει «το ψέμα όμως και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια. Ο ελληνικός λαός πλέον τους γνωρίζει καλά».

Μεϊμαράκης: Σε θεσμική θολούρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη «μάχη» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ πήρε μέρος και ο πρόεδρος της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκης, απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για το θέμα της Κύπρου.

«Με όλο το σεβασμό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο συντάκτης της ανακοίνωσης πρέπει να βρίσκεται σε θεσμική θολούρα», τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top