Σάλος με τον Κατίδη:Η Χρυσή Αυγή αρχικά τον στήριξε και στη συνέχεια απέσυρε την ανακοίνωση της

Διαβάστε αναλυτικά

Σάλος με τον Κατίδη:Η Χρυσή Αυγή αρχικά τον στήριξε και στη συνέχεια απέσυρε την ανακοίνωση της

​Της Αποκριάς το κάγκελο γίνεται από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στην προσπάθεια του να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδας του χαιρέτισε ναζιστικά ! Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται ζήτησε μηδενική ανοχή σε ναζιστικά φαινόμενα, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από τα υπόλοιπα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής!

Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, όχι μόνο δεν καταδίκασε την ενέργεια του αθλητή, αντιθέτως τον συνεχάρησαν εμμέσως και για λίγα λεπτά…. για την πατριωτική συμπεριφορά του! Και λέμε λίγα λεπτά γιατί η ανάρτηση της ανακοίνωσης στο site της Χρυσής Αυγής δεν έμεινε για πολύ ώρα, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά!

Γιατί άραγε το κόμμα του Μιχαλολιάκου κατέβασε την άρον άρον την ανακοίνωση; Γιατί ενώ αρχικά τόνιζαν πως πρόκειται για ελληνικό χαιρετισμό μετά …μην τον είδατε τον Παναή;;;;

Εμείς πάντως βρήκαμε την «συλλεκτική» ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής και σας την παρουσιάζουμε:

«Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης πέτυχε σήμερα το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Κατά τον πανηγυρισμό του για την επίτευξη του τέρματος χαιρέτισε Εθνικιστικά προς τους φιλάθλους της ομάδας, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους δημοσιογράφους που άρχισαν ήδη να μιλούν για ρατσιστικές προκλήσεις και άλλα διάφορα… Ο ίδιος εξήγ��σε πως το έκανε για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τον πανηγυρισμό μου, είχαμε μια συνομιλία με τους συμπαίκτες μου και θέλαμε να σηκώσουμε τον κόσμο όρθιο. Για αυτό επέλεξα τη συγκεκριμένη κίνηση που έχουμε δει όλοι από τη Χρυσή Αυγή».Για την ιστορία επαναλαμβάνουμε πως ο συγκεκριμένος χαιρετισμός είναι ο Ελληνικός χαιρετισμός που είχε καθιερώσει επισήμως το εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά, το οποίο είπε ΟΧΙ στους ξένους εισβολείς και τους πολέμησε στην Πίνδο και την Μακεδονία το 1940-41. Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και χρησιμοποιείται από τους Εθνικιστές ανά την υφήλιο. Μπορούμε, λοιπόν, να συμφωνήσουμε με τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή πως όντως είναι ένας χαιρετισμός εθνικής αφύπνισης που ξεσηκώνει τα πλήθη» ανέφερε η ανακοίνωση που πλέον ΔΕΝ υπάρχει!!!

Βέβαια για τον Κατίδη ο χαιρετισμός όχι μόνο ελληνικός δεν ήταν αλλά όπως υποστηρίζει ο ποδοσφαιριστής για τον ίδιο δεν σήμαινε τίποτα!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top