Μήνυμα Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου: αδύνατο ��α ληφθούν νέα μέτρα

"Αν αποτύχουμε δεν θα γλιτώσει κανείς"

«Οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δεν είναι δυνατό να ληφθούν νέα μέτρα» διαμηνύει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Eυάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, η οποία κυκλοφορεί αύριο.

Ο κ. Βενιζέλος ζητά να επανεξεταστεί ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο όπως και το ειδικό τέλος ακινήτων, το γνωστό «χαράτσι» που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, το οποίο πάντως αποτελεί δική του έμπνευση, το διάστημα που ήταν υπουργός Οικονομικών. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι θα πρέπει να διαμορφωθεί το συνολικό πλαίσιο και μετά σε αυτό να ενταχθούν τα επιμέρους ζητήματα.

Υποστηρίζει επίσης ότι αν η κυβέρνηση πετύχει θα πρέπει η κεφαλαιοποίηση πολιτικά να είναι δίκαιη. «Στο σενάριο της αποτυχίας το οποίο είναι απευκταίο και τραγικό, δεν θα τη γλιτώσει κανείς. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το γεγονός ότι έπαιζε ένα δευτερεύοντα ρόλο στη διαχείριση της καθημερινότητας» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top