Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει στον Μεϊμαράκη συγκάλυψη ευθυνών στην Προανακριτική

«Η στάση του κ. Μαρκογιαννάκη είναι δηλωτική ενός σκηνοθετημένου θανάτου»

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει στον Μεϊμαράκη συγκάλυψη ευθυνών στην Προανακριτική

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με έγγραφη αναφορά-διαμαρτυρία προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη κάνει λόγο για συγκάλυψη ευθυνών και συσκότιση της αλήθειας στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Μετά την ανακοίνωση του κ. Μαρκογιαννάκη ο οποίος κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έβαλε την κα Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή για να απαξιώσει το έργο της, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής) αντεπιτίθεται στον Πρόεδρο της Προανακριτικής.

«Η στάση του είναι δηλωτική ενός προαναγγελθέντος και σκηνοθετημένου θανάτου της Επιτροπής, που μεθοδεύεται από την πλευρά της κυβέρνησης» αναφέρουν στην ανακοίνωση, προειδοποιώντας ότι δεν θα επιτρέψουν διακοπή ή αναστολή των εργασιών της Επιτροπής.

Παράλληλα, επιρρίπτουν ευθύνες στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιο Στασινόπουλο και ζητούν να καταθέσουν στην Επιτροπή ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Γιώργος Ζανιάς και ο γενικός γραμματέας Εσόδων και πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top