Με αύξηση δρομολογίων κοντράρει την κρίση

Συνεργασία Aegean με αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Με αύξηση δρομολογίων κοντράρει την κρίση

Την αισιοδοξία τους εκφράζουν οι άνθρωποι που ασχολούνται μ�� τον τουρισμό για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν για αυτό το λόγο και προχωράνε σε στοχευμένες συνεργασίες και επενδύσεις ώστε να βάλουν τα θεμέλια για ανάπτυξη του τουριστικού τομέα που είναι και η ελπίδα του τόπου μας.

Η Aegean ανακοίνωσε την ένταξη στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα 8 νέων δρομολογίων από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας προς το εξωτερικό και το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας με τη σειρά του παρουσίασε το πρόγραμμα προσφορών και εκπτώσεων για τις αεροπορικές εταιρείες.

Δίνει κίνητρο διατήρησης πτήσεων, μετεπιβίβασης επιβατών ,πληρότητας δρομολογίων και ανάπτυξης ειδικών αγορών.
Βασικός συνεργάτης του αεροδρομίου είναι η Aegean η οποία ανταποκρίνεται σε όλες τις προτάσεις του Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Υπάρχουν προβλήματα αλλά τα προβλήματα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με κοινές ενέργειες ή τουλάχιστον με ενέργειες που έχουν κοινή στόχευση οι οποίες μπορούν να μας επιτρέψουν σε κάποιο βαθμό όχι να ξεχάσουμε ότι έχουμε κρίση αλλά να ξεπεράσουμε κάποια από τα άμεσα προβλήματα. Να δώσουμε μια προοπτική ανάπτυξης στην Αθήνα» σημειώνει ο Ευτύχιος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Aegean.

Τα 8 νέα δρομολόγια της Aegean είναι της Γενεύης ,του Μάντσεστερ ,της Λυών , Του Κιέβου ,του Μπακού ,του Βερολίνου ,της Βαρσοβίας και της Αγίας Πετρούπολης .

Η αναμενόμενη αύξηση του τουρισμού από τη Ρωσία φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την ένταξη στα δρομολόγια εκτός της γραμμής από και προς τη Μόσχα και της Αγίας Πετρούπολης .

Τα 28 συνολικά δρομολόγια της συγκεκριμένης εταιρείας προς το εξωτερικό θα διατηρηθούν και το χειμώνα εάν φυσικά υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον από τους τουρίστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top