Θα μας τρελάνει το ΔΝΤ: Από τη μία διαπιστώνει σημαντική πρόοδο, από την άλλη αποδιοργάνωση!

«Αδειάζει» τον Νταλάρα κορυφαίο στέλεχος: Δεν αλλάζουν οι στόχοι για την Ελλάδα

Θα μας τρελάνει το ΔΝΤ: Από τη μία διαπιστώνει σημαντική πρόοδο, από την άλλη αποδιοργάνωση!

Τι κι αν το IIF βγήκε σήμερα να μιλήσει για σκληρή λιτότητα πέραν λογικής στην Ελλάδα, τρεις φορές πιο σκληρή από αυτή της Ιρλανδίας;

Το αυτί του ΔΝΤ δεν… ιδρώνει! Κορυφαίος αξιωματούχος του Ταμείου -σύμφωνα με τον ΑΝΤ1- «αδειάζει» τον Τσαρλς Νταλάρα και κόβει την όρεξη για λιγότερη λιτότητα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν αλλάζουν οι στόχοι για την Ελλάδα».

Το ΔΝΤ, πάντως, φαίνεται ότι έχει βαλθεί να μας τρελάνει καθώς την ώρα που ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ουίλιαμ Μάρεϊ διαπίστωνε «σημαντική πρόοδο» στις συζητήσεις της τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση, ο συγκεκριμένος αξιωματούχος (το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται) έκανε λόγο για «ασυνεννοησία και αποδιοργάνωση» που διαπίστωσε η τρόικα στις συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «η κυβέρνηση δεν ήταν έτοιμη να παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία και ολοκληρωμένες προτάσεις για μια σειρά θεμάτων όπως οι αποχωρήσεις στο Δημόσιο και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε η τρόικα παραπάνω χρόνο στους Έλληνες υπουργούς».

Η τρόικα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές Απριλίου, ενώ η συνεδρίαση του ΔΝΤ για την εκταμίευση της δόσης μετατέθηκε για το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top