Ρεπούση + Χρυσή Αυγή = Εγγυημένος καυγάς! Άνω κάτω η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής!

Ζήτησε διαφορετικά σχολεία για ελληνόπουλα και παιδιά μεταναστών η Χρυσή Αυγή

Άνω κάτω έγινε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ζήτησε να δημιουργηθούν διαφορ��τικές τάξεις στα σχολεία για τα ελληνόπουλα και άλλες για τα παιδιά μεταναστών!

«Τι δουλειά έχουν τα παιδιά των μεταναστών σε ελληνικά σχολεία; Μπαίνουμε σε τάξεις και βλέπουμε μόνο ξένα παιδιά. Αυτό είναι απαράδεκτο. Να υπάρξουν διαφορετικές τάξεις για Έλληνες και αλλοδαπούς μαθητές» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος για να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Αυτός ο διαχωρισμός κύριοι της Χρυσής Αυγής είναι φασιστικός» αποκρίθηκε ενοχλημένος ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δέχθηκε τα βέλη και από τον πρόεδρο της Επιτροπής Γιώργο Καλαντζή, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στην τοποθέτηση του κ. Ματθαιόπουλο με τη ρήση του Ισοκράτη: «Έλληνες είναι οι μετέχοντες της Ελληνικής Παιδείας».

Εκνευρισμένος ο κ. Ματθαιόπουλος απάντησε επίσης με τη ρήση του Ισοκράτη «τοις βαρβάροις ειλωτεύειν» και αποχώρησε από την αίθουσα της Επιτροπής.

Πριν την έξοδο τον «πέτυχε» η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία τον κάλεσε πάει αν ζήσει στη… ζούγκλα: «Αντί να βγάζετε κορόνες πατριδοκαπηλίας, καθίστε να διαβάσετε κανένα νομοσχέδιο. Η δημοκρατία έχει κανόνες, αν δεν σας αρέσει να πάτε να ζήσετε στη ζούγκλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top