Ρεπούση + Χρυσή Αυγή = Εγγυημένος καυγάς! Άνω κάτω η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής!

Ζήτησε διαφορετικά σχολεία για ελληνόπουλα και παιδιά μεταναστών η Χρυσή Αυγή

Ρεπούση + Χρυσή Αυγή = Εγγυημένος καυγάς! Άνω κάτω η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής!

Άνω κάτω έγινε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ζήτησε να δημιουργηθούν διαφορ��τικές τάξεις στα σχολεία για τα ελληνόπουλα και άλλες για τα παιδιά μεταναστών!

«Τι δουλειά έχουν τα παιδιά των μεταναστών σε ελληνικά σχολεία; Μπαίνουμε σε τάξεις και βλέπουμε μόνο ξένα παιδιά. Αυτό είναι απαράδεκτο. Να υπάρξουν διαφορετικές τάξεις για Έλληνες και αλλοδαπούς μαθητές» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος για να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Αυτός ο διαχωρισμός κύριοι της Χρυσής Αυγής είναι φασιστικός» αποκρίθηκε ενοχλημένος ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δέχθηκε τα βέλη και από τον πρόεδρο της Επιτροπής Γιώργο Καλαντζή, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στην τοποθέτηση του κ. Ματθαιόπουλο με τη ρήση του Ισοκράτη: «Έλληνες είναι οι μετέχοντες της Ελληνικής Παιδείας».

Εκνευρισμένος ο κ. Ματθαιόπουλος απάντησε επίσης με τη ρήση του Ισοκράτη «τοις βαρβάροις ειλωτεύειν» και αποχώρησε από την αίθουσα της Επιτροπής.

Πριν την έξοδο τον «πέτυχε» η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, η οποία τον κάλεσε πάει αν ζήσει στη… ζούγκλα: «Αντί να βγάζετε κορόνες πατριδοκαπηλίας, καθίστε να διαβάσετε κανένα νομοσχέδιο. Η δημοκρατία έχει κανόνες, αν δεν σας αρέσει να πάτε να ζήσετε στη ζούγκλα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top