Παπακωνσταντίνου για επένδυση στον Έβρο: Σε λίγο θα πουν ό,τι φταίω και για τον Τρωικό πόλεμο

Ανακοίνωση-διάψευση του δημοσιεύματος από τον πρώην υπουργό

Παπακωνσταντίνου για επένδυση στον Έβρο: Σε λίγο θα πουν ό,τι φταίω και για τον Τρωικό πόλεμο

Σε διάψευση του δημοσιεύματος που έκανε λόγο ακύρωση επένδυσης στον Έβρο επί των ημερών του ως υπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου, προκειμένου να ωφεληθεί η ξαδέρφη του, προχώρησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι ο φάκελος της συγκεκριμένης επένδυσης έχει αποσταλεί από το 2011 στον εισαγγελέα, ενώ τονίζει πως περιμένει να κατηγορηθεί ακόμη και για τον Τρωικό πόλεμο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρώην υπουργού:

«Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” αναφέρεται σε υπόθεση ακύρωσης επένδυσης στον Έβρο από το ΥΠΕΚΑ.

Για την ουσία της υπόθεσης, ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης έχει ήδη απαντήσει με δελτίο Τύπου: διαδοχικές πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου από το 2007 (και η σημερινή) και όλες οι υπηρεσιακές ηγεσίες (με νομική τεκμηρίωση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους) αρνήθηκαν να συναινέσουν σε μία απευθείας ανάθεση, και για να μην υπάρχουν σκιές ο φάκελος της συγκεκριμένης επένδυσης έχει ήδη από το 2011 σταλεί από το Υπουργείο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Είναι όμως εντυπωσιακή η αναπαραγωγή της "είδησης" σε πλείστα όσα ηλεκτρονικά μέσα ως "Αποκάλυψη: O Παπακωνσταντίνου ματαίωσε επένδυση στον Έβρο για χάρη της ξαδέλφης του Ελένης".

Περιμένω σε λίγο να ακούσω και για τις ευθύνες μου για τον Τρωικό πόλεμο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top