Αποδοκίμασαν τον Τσαυτάρη! Πήγε να μοιράσει φρούτα και τον έκαναν με… τα κρεμμυδάκια!

Υπουργός σε αγρότες: Μην με ακουμπάτε!!!

​Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο 2ο δημοτικό σχολείο Ορχομενού, προκειμένου να μοιράσει φρούτα στους μαθητές, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την προώθηση των φρούτων στα σχολεία!

Αγανακτισμένοι αγρότες την είχαν στήσει έξω από το σχολείο και περίμεναν πως και πως τον υπουργό για να του τα ψάλλουν! Έτσι και έγινε!

«Δε ντρέπεστε λίγο;;; ήρθατε να μοιράσετε εδώ ισπανικά αχλάδια σε εμάς;;; δηλαδή μας ξεφτιλίζετε και μας προσβάλλετε τόσο;;; δεν ικανοποιείται ούτε ένα από τα αιτήματα μας και έρχεστε να μοιράσετε τα συσσίτια της Φρειδερίκης στα παιδιά;;;;» του είπε ένας από τους αγανακτισμένους αγρότες!

Οι αγρότες της περιοχής νιώθοντας προσβεβλημένοι από αυτή την κίνηση του υπουργού, καθώς πραγματοποιήθηκε λίγο διάστημα μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους, γιούχαραν με το…. γάντι τον κύριο Τσαυτάρη, ο οποίος από ότι φάνηκε δεν είχε διάθεση για χειραψίες και συζητήσεις με την αγροτιά!

Αντιθέτως! Μόλις ένας αγρότης της περιοχής προσπάθησε να τον χτυπήσει φιλικά ζητώντας εξηγήσεις για το αν και πότε θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, ο υπουργός με υπεροπτικό ύφος του είπε: «μη με ακουμπάτε!!!»

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top