Τρίζουν τα κόκκαλα του Λουκάνικου! «Φαγώθηκαν» σαν τα σκυλιά Κατσώτης και Παναγιωτόπουλος!

«Είστε μαντρόσκυλα» ο ένας, «είσαι σκυλάκι του καναπέ» ο άλλος!

​Αν ζούσε ο σκύλος των Αγανακτισμένων, ο Λουκάνικος που πρωτοστατούσε στις πορείες ενάντια στα σκληρά οικονομικά μέτρα δε θα ήταν και πολύ περήφανος με όσα θα άκουγε να λέγονται στη Βουλή των Ελλήνων!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης οι κύριοι Παναγιωτόπουλος και Κατσώτης αντάλλαξαν βαρείς «σκυλίσιους» χαρακτηρισμούς με αφορμή ερώτηση του δεύτερου για τους εργαζόμενους του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης χαρακτήρισε «μαντρόσκυλο των επιχειρηματιών και των συμφερόντων» τον υφυπουργό Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλο και υποστήριξε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι των υπό αποκρατικοποίηση οργανισμών θα έχουν την ίδια τύχη με αυτή των εργαζομένων του Αστέρα που αναγκάζονται να δουλέψουν με 400 και 500 ευρώ».

Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού, ο οποίος απάντησε στον ίδιο τόνο με τον κο Κατσώτη!

«Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος εάν εγώ είμαι μαντρόσκυλο και εσείς σκυλάκι του καναπέ» είπε ο κος Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε «πρέπει να δούμε αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε θέσεις εργασίας. Η λογική του κεκτημένου δεν υπάρχει πλέον. Πρέπει να αντιληφθούμε την κατάσταση αλλιώς θα χάσουμε το παιχνίδι».

Παράλληλα ο κος Παναγιωτόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους να έρθουν στο υπουργείο Εργασίας και να υποβάλλουν τα αιτήματα και τα παράπονα τους.

Βίντεο enikos

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top