Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Γ. Παπαστάμκος

Λιποθύμησε ενώ προήδρευε μιας διαδικασίας ψηφοφορίας

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hautepierre του Στρασβούργου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γεώργιος Παπα��τάμκος, όπως ανακοίνωσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο κ. Παπαστάμκος την ώρα που προήδρευε της συνεδρίασης η οποία μεταδιδόταν ζωντανά, ζήτησε αρχικά να διακοπεί η συνεδρίαση για "προσωπικούς λόγους". Ύστερα από λίγο φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι εργασίες για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τρεις ευρωβουλευτές, γιατροί στο επάγγελμα, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον Γιώργο Παπαστάμκο ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Η Ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το νοσοκο��είο και τους θεράποντες ιατρούς, ενώ και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top