Συμφώνησαν για λύση-πακέτο Σαμαράς και τρόικα στο Μαξίμου

Στουρνάρας: πολύ σημαντική πρόοδος αλλά σε λίγες ημέρες θα κλείσει η συμφωνία

Συμφώνησαν για λύση-πακέτο  Σαμαράς και τρόικα στο Μαξίμου
Συμφωνία για λύση-πακέτο σε λίγες ημέρες για όλα τα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης φαίνεται να προέκυψε από την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε μαζί με τον αναπληρωτή του υπουργό Χ. Σταϊκούρα και τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη επιτεύχθηκε «πολύ σημαντική πρόοδος», αν και παραμένουν σημα��τικά θέματα ανοιχτά «τα οποία θα ολοκληρωθούν όταν επιστρέψει η αποστολή σύντομα».

Ο κ. Στουρνάρας πάντως πρόσθεσε ότι «είμαστε πολύ κοντά σε όλα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι λίγα ζητήματα παραμένουν προς διαπραγμάτευση ακόμα, αν και δεν θέλησε να αποσαφηνίσει ούτε ποια είναι αυτά ούτε για ποια υπάρχει ήδη συμφωνία, παραπέμποντας σε ανακοινώσεις «όταν θα είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη δόση» και ότι δεν είναι αντικείμενο της αυριανής Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, οι συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top