Σαμαράς: Εδώ έκαναν την… παπάρα τους οι αρχαίοι!

Για τρόικα περίμεναν να μιλήσει οι δημοσιογράφοι, για… παπάρες άκουσαν!

Σαμαράς: Εδώ έκαναν την… παπάρα τους οι αρχαίοι!

Βρέθηκε που βρέθηκε για να μιλήσει στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο μουσείο της Ακρόπολης, ο Αντώνης Σαμαράς είπε να κάνει και μια χαλαρή βόλτα στο μουσείο αναλαμβάνοντας μάλιστα και χρέη… ξεναγού στους δημοσιογράφους.

Άλλωστε, το μέρος του είναι πολύ περισσότερο από οικείο αφού ο ίδιος εγκαινίασε το Μουσείο το 2009 ως υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση και οι δημοσιογράφοι είπαν να το… εκμεταλλευτούν προσπαθώντας ανά διαστήματα να εκμαιεύσουν κά��οια πληροφορία για το προγραμματισμένο ραντεβού με την τρόικα.

Σε ερώτηση, μάλιστα, δημοσιογράφου για το που εστιάζονται τα προβλήματα με τους εκπροσώπους των δανειστών, ο κ. Σαμαράς με εύθυμη διάθεση απάντησε: «Αν θυμάμαι καλά, στο Α, στο Β και στο Ζ...»!

Λίγο αργότερα, όταν βρέθηκαν στο διάφανο δάπεδο κάτω από το οποίο βρισκόταν μια αρχαία κάμαρα του 5ου αιώνα, όπου συγκεντρώνονταν και μιλούσαν οι Αρχαίοι, είπε την ατάκα που άφησε στήλη άλατος τους δημοσιογράφους: «Εδώ κάτω βρίσκεται ένα δωμάτιο που μεταξύ άλλων, υπάρχει και ένα ιχθυοπινάκιο που καταλήγει σε μια ροή λαδιού. Εκεί έκαναν την.. παπάρα τους»!

Πάντως, για να μη μείνουν και παραπονεμένοι, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα με τη δόση του Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top