Δικτατορική απειλή Χρυσαυγίτη Βουλευτή: Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ηλιόπουλου-Χριστοφιλοπούλου

Δικτατορική απειλή Χρυσαυγίτη Βουλευτή: Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς

​Ένα ακόμη φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής έλαβε χώρα στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα τη βία στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου Παναγιώτης Ηλιόπουλος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πως «δε μιλά για κόκκινη βία».

«Έχει χρώμα η βία στα πανεπιστήμια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λόγο και άποψη για όλες τις μορφές βίας εκτός από αυτές που καλύπτουν όλες οι συνιστώσες του, γιατί από κει προέρχονται τα καρκινώματα μέσα στα πανεπιστήμια» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Εύης Χριστοφιλοπούλου.

«Θα βάλετε και τα τάνκς; » τον ρώτησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για να εισπράξει το απίστευτο σχόλιο του κου Ηλιόπουλου πως «αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς».

Βέβαια, όταν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής κατάλαβε τι πει προσπάθησε να τα μαζέψει λέγοντας: «Οι ξεφτιλισμένοι του ΠΑΣΟΚ βγάζουν βίντεο και δεν καταλαβαίνουν ούτε το χιούμορ μας. Δεν είμαστε υπέρ των τανκς, ούτε της δικτατορίας»!!!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top