Σ.Κεδίκογλου: Διαβιβαστής μηνυμάτων είναι ο Τόμσεν, δεν αποφασίζει αυτός !

"Η κόκκινη γραμμή μας είναι το εθνικό συμφέρον"

Σ.Κεδίκογλου: Διαβιβαστής μηνυμάτων είναι ο Τόμσεν, δεν αποφασίζει αυτός !

​«Η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογκλου, μιλώντας για το «θρίλερ» των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών.

«Το μείζον για μας είναι οι άνεργοι» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κος Κεδίκογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ant1.

«Ούτε ο Τόμσεν αποφασίζει, ούτε οι άλλοι δύο, διαβιβαστές μηνυμάτων είναι», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας για το σημερινό ραντεβού Σαμαρά-τρόικας. «Δεν πρόκειται για συνομιλία μεταξύ ισότιμών εταίρων, είναι εκπρόσωποι των πιστωτών μας» πρόσθεσε.

«Η κόκκινη γραμμή μας είναι το εθνικό συμφέρον», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν η κουβέντα πήγε στο χαράτσι και την απαίτηση της τρόικας να συνεχίσει να εισπράττεται από τη ΔΕΗ.

«Κανένας δε θέλει το χαράτσι. Πρέπει να στηθεί πιο γρήγορα ο μηχανισμός είσπραξης του νέου φόρου. Κανένας δε θέλει απολύσεις, για αυτό και πρέπει να εφαρμοστεί γρηγορότερα το πρόγραμμα της κινητικότητας» συμπλήρωσε.

«Δε θέλουμε να διακινδυνεύουμε ένα δημοσιονομικό εκτροχιασμό» τόνισε ο κος Κεδίκογλου, διαβεβαιώνοντας πως ο πρωθυπουργός έχει καθημερινή επικοινωνία με τις Βρυξέλλες .

Βίντεο ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top