Σχηματίζουν δική τους κοινοβουλευτική ομάδα 10 ανεξάρτητοι βουλευτές;

Από Λοβέρδο και Ανδρουλάκη μέχρι Νικολόπουλο και Βουδούρη

Σχηματίζουν δική τους κοινοβουλευτική ομάδα 10 ανεξάρτητοι βουλευτές;
Κοντά στη δημιουργία δικής τους κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες 10 Ανεξάρτητοι Βουλευτές, οι οποίοι προέρχονται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Χαρακτηριστικό της πολυσυλλεκτικότητας είναι ότι στη σύνθεση της Κ.Ο. θα συμετέχουν από τον Λοβέρδο και τον Ανδρουλάκη μέχρι τον Νίκο Νικολόπουλο και τον Οδυσσέα Βουδούρη!

Συγκεκριμένα, στην υπό ίδρυση κοινοβουλευτική ομάδα φέρονται να επιθυμούν να συμμετάσχουν οι διαγραμμένοι βουλευτές: Ανδρέας Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης, Χρήστος Αηδόνης Θεόδωρος Παραστατίδης, Μάρκος Μπόλαρης (πρώην ΠΑΣΟΚ), Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργο Κασσαπίδης (πρώην ΝΔ), Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς (πρώην ΔΗΜΑΡ).

Από την ίδια σύνθεση προκύπτει ότι ο σχηματισμός της κοινοβουλευτικής ομάδας γίνεται προκειμένου να αξιοποιηθούν τα προνόμια που παρέχει ο κανονισμός της Βουλής και όχι γιατί υπάρχει προγραμματική σύγκλιση, για τους περισσότερους τουλάχιστον από τους παραπάνω βουλευτές.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί από το προεδρείο της Βουλής η ύπαρξη επιστολής με την οποία να ζητείται η σύσταση νέας κοινοβουλευτικής ομάδας.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top