Αντιπρόεδρος Ε.Ε. Ταγιάνι : «Ζήτω η Ελλάς» - Σαμαράς : Viva Italia!

«Ελλάς-Ιταλία συμμαχία» στη διημερίδα για την επιχειρηματικότητα

Αντιπρόεδρος Ε.Ε. Ταγιάνι : «Ζήτω η Ελλάς» -  Σαμαράς : Viva Italia!
Σε εκδήλωση υπέρ της ελληνοιταλικής συνεργασίας και της ανάγκης στήριξης της χώρας μας από την Ε.Ε. μετατράπηκε η διημερίδα «Αναπτυξιακή Στρατηγική Ευρώπη 2020, προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών την Ελλάδα», χάρη και στα θερμά λόγια για την Ελλάδα από τον αντιπρόεδρο της Ε.Ε. και αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία Αντόνιο Ταγιάνι.

Ο κ. Ταγιάνι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και επισήμανε ότι έκανε ήδη πολλά για να εκσυγχρονίσει την οικονομία της. «Εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ειδωλολάτρες», δήλωσε ο κ. Ταγιάνι, ο οποίος ζήτησε να να βοηθήσει η Ε. Ε. την Ελλάδα.

«Όταν ένα παιδί δυσκολεύεται ο πατέρας πρέπει να δείξει σε αυτό το ενδιαφέρον του για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία. Αυτό πρέπει να κάνουμε και με την Ελλάδα» τόνισε.

Το «κλου» όμως της τοποθέτησης του αντιπροέδρου της Ε.Ε. ήταν στο τέλος της ομιλίας του, όταν αναφώνησε στα ελληνικά «Ζήτω η Ελλάς»!

Την «πάσα» αυτή αξιοποίησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αναφώνησε “Viva Italia” με τη σειρά του στη δική του ομιλία!

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και προσωπικά το φίλο μου και εμένα από το Ευρωκοινοβούλιο, αρκετά χρόνια τώρα, πραγματικό – πράγματι – φιλέλληνα, τον Αντιπρόεδρο, τον κ. Ταγιάνι, για το έμπρ��κτο ενδιαφέρον του, για τη θετική του στάση. Ακούσατε ότι, ο ίδιος μόλις είπε ότι, θέλει να οργανώσει μία μεγάλη δράση από το δικό του τομέα υπέρ των ελληνικών επιχειρήσεων, υπέρ της Πατρίδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οργανωτές, γιατί ακριβώς αυτή η εκδήλωση περί εξωστρέφειας ακουμπάει το πρώτο μεγάλο ζητούμενο του επιχειρηματικού κόσμου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top