Πρώην συγκρατούμενος Άκη-Ψωμιάδη: Οι συζητήσεις για τα εκ. ευρώ, οι Πόρσε και τα ακριβά γούστα!

«Ο Άκης είχε πει σε φρουρό της φυλακής “θα σε στείλω στα Γρεβενά”»!

Πρώην συγκρατούμενος Άκη-Ψωμιάδη: Οι συζητήσεις για τα εκ. ευρώ, οι Πόρσε και τα ακριβά γούστα!

Συζητήσεις για εκ. ευρώ, συμβουλές για την… Πόρσε, ακριβά γούστα με κρασιά αξίας 20.000 ευρώ και απειλές για «υπουργικές» μεταθέσεις.

Αυτά και άλλα πολλά άκουσε ο πρώην συγκρατούμενος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και του πρώην επικεφαλής της ΑΣΠΙΣ Παύλου Ψωμιάδη, Χρήστος Ρήγας, ο οποίος πέρασε 18 μήνες προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό κατηγορούμενος για τη δολοφονία ενός αστρολόγου στο Χαλάνδρι, για την οποία τελικά αθωώθηκε.

Όπως τονίζει ο ίδιος, ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν απόμακρος άνθρωπος. Ωστόσο, μερικά από τα… υπουργικά κουσούρια του τα εμφάνιζε από καιρό εις καιρό: «Θυμάμαι μια μέρα που τον βλέπει ο φύλακας με το κινητό τηλέφωνο (σ.σ. που απαγορεύεται) και του λέει ''Σας παρακαλώ, φέρτε μου το κινητό γιατί θα φωνάξω τον αρχιφύλακα''. Ο Άκης έκανε τον ανήξερο. Έρχεται ο αρχιφύλακας και του λέει ''Κύριε υπουργέ, δώστε μου το κινητό σας''. Νευριασμένος τότε ο Άκης γυρίζει και με ένα ύφος πολύ υπουργικό του φωνάζει ''Εσένα θα σε στείλω στα Γρεβενά».

Ο ίδιος ο κ. Ρήγας αποκαλύπτει ότι είχε κάνει ελάχιστες συζητήσεις με τον πρώην υπουργό. Σε μία από αυτές, ο κ. Τσοχατζόπουλος του είχε αποκαλύψει ότι ο Πρώην στενός συνεργάτης του Γιάννης Σμπώκος του έχει «φάει» περίπου 1,5 εκ. ευρώ: «Μου είχε πει μια μέρα που πιάσαμε την κουβέντα ότι ο Σμπώκος του είχε φάει πολλά χρήματα, περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, και τα είχε επενδύσει σε ξενοδοχεία».

Για τον Παύλο Ψωμιάδη, ο κ. Ρήγας τον θ��μάται μία ημέρα να μιλά με τον γιό του: «Μια μέρα τον άκουσα που πήρε τηλέφωνο τον γιο του: «Έλα, boy'', του είπε ''Μην έρχεσαι με το Cayenne στις φυλακές για να μην προκαλούμε».

Ο κ. Ψωμιάδης γνώριζε τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Τόσο ώστε ο πρώτος να του δανείζει και το σκάφος του. Ο πρώην συγκρατούμενός τους, θυμάται ακόμη την ιστορία που του διηγήθηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΑΣΠΙΣ: «Κάποτε ο Άκης πήρε το σκάφος του Παύλου Ψωμιάδη για να πάει βόλτα με μια φίλη του. Μέσα στο μπαρ του σκάφους υπήρχαν διάφορα κρασιά, τα οποία κόστιζαν μέχρι και 5.000 ευρώ το μπουκάλι. Ο Ψωμιάδης μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Άκης και του είπε ''Άσε τα κρασιά των 5.000 ευρώ, εγώ θέλω κρασί που να κοστίζει 20.000 ευρώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top