Βαριές κουβέντες Στουρνάρα-Μαριά για το θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα

«Δεν με τρομάζεις, μάθε τρόπους» - «Τυχάρπαστε και λαϊκιστή Στουρνάρα»!

Ποιος είδε τον Στουρνάρα και δεν τον φοβήθηκε και μετά τον Μαριά και δεν… κρύφτηκε!

Ο υπουργός Οικονομικών και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβασαν… γκάζια και με βαριές κουβέντες εξαπέλυσαν ο ένας επίθε��η στον άλλο με αφορμή το θάνατο των δύο φοιτητών από μαγκάλι στη Λάρισα.

Έχοντας ακούσει όλη τη βδομάδα τις κατηγορίες (όχι μόνο των Ανεξάρτητων Ελλήνων) για ηθική ευθύνη του ιδίου και του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Στουρνάρας έσπασε και… ξέσπασε κατά τη συζήτηση της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.

«Είναι απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο να αποδίδεται ο θάνατος των δύο παιδιών στα μέτρα της κυβέρνησης για το φόρο στο πετρέλαιο» δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο υπουργός Οικονομικών.

Πριν προλάβει να συνεχίσει ο κ. Μαριάς, εξίσου ενοχλημένος, τον διέκοψε για του πει ότι αυτό που έκανε «είναι λαϊκισμός».

«Να μάθετε τρόπους και να μη με διακόπτετε. Ζηλέψατε τη δόξα των τυχάρπαστων που βγα��νουν στα κανάλια» αποκρίθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας και έγινε το… σώσε!

«Τυχάρπαστος είστε εσείς και λαϊκίζετε» είπε εκ νέου ο κ. Μαριάς, «Δεν με τρομάζουν οι φωνές σας» απάντησε σε βαρύ ύφος ο κ. Στουρνάρας.

Οι τόνοι έπεσαν όταν ο Μάκης Βορίδης παρενέβη, λέγοντας ειρωνικά: «Αυτό που ειπώθηκε είναι ιστορικό, πρέπει να γραφτεί στην Ιστορία. Ο Μαριάς είπε στον Στουρνάρα να μη λαϊκίζει! Έλεος»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top