Άδωνις: Ιδεολογικό σούπερ-μάρκετ ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αιχμηρά βέλη στον Τσίπρα: Είναι ιδεολογικό μωσαϊκό ο άνθρωπος

Άδωνις: Ιδεολογικό σούπερ-μάρκετ ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Βέλη» προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα έστρεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα».

Ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ιδεολογικό σούπερ μάρκετ», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «ιδεολογικό μωσαϊκό».

«Είναι ένας πολιτικός ηγέτης ο οποίος μπορεί ταυτόχρονα να είναι στην εκδήλωση για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και να πλέκει το εγκώμιο του, να είναι άρτι αφιχθείς από την Ουάσινγκτον όπου έπλεξε το εγκώμιο του Μπάρακ Ομπάμα, να φεύγει την επόμενη μέρα για παραβρεθεί στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες, να έχει στο κόμμα του συνιστώσες που λένε να φύγουμε από την Ευρώπη και ο ίδιος να μιλά για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Δεν ξανάγινε αυτό το πράγμα. Αυτός δεν είναι πολιτικός ηγέτης, είναι ένα ιδεολογικό μωσαϊκό!» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως αυτό έχει να κάνει με μια συγκεκριμένα επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά: «Να μην έχει ιδεολογικό στίγμα και να είναι ένα ιδεολογικό σούπερ-μάρκετ, να τσιμπήσουμε απ’ όπου μπορούμε να τσιμπήσουμε και να μην καταλάβει ο κόσμος ποιοι πραγματικά είμαστε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top