Πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί το ΠΑΣΟΚ!

Αιχμές, βολές και κατηγορίες στα μεθεόρτια του Συνεδρίου

Και εκεί που έλεγαν στο ΠΑΣΟΚ πως το Συνέδριο τελείωσε… αναίμακτα, ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ μοιάζει με πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί!

Αιτία στάθηκε μια επιστολή του επικεφαλής της ΕΚΠΑ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης) του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σουλαδάκη προς τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, με την οποία τα καλεί να ενημερώσουν αν κατέχου�� μια θέση στο Δημόσιο.

Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι καμιά λίστα… διαθεσιμότητας αλλά η εφαρμογή της απόφασης του Συνεδρίου για το ασυμβίβαστο.

Ως εδώ όλα, καλά. Γιατί ο κ. Σουλαδάκης κάνει λόγο για ασυμβίβαστο όσον αφορά ποσοστό μεγαλύτερο του 1/4 των μελών της ΚΠΕ ενώ το Συνέδριο είχε αποφασίσει ασυμβίβαστο για όλα τα μέλη της ΚΠΕ!

«Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όσοι κατέχουν κατόπιν διορισμού, θέση στην Κυβέρνηση ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ¼ του συνόλου των μελών. Προκείμενου να τηρηθεί η συγκεκριμένη πρόβλεψη σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα εάν κατέχετε οποιαδήποτε θέση και ποια, στο δημόσιο η στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Σουλαδάκης.

Η αντίδραση ήταν άμεση και αιχμηρή και ήρθη από ομάδα νεολαίας του κόμματος με επωνυμία «Νέοι Ριζοσπάστες», οι οποίοι άφησαν υπονοούμενα για προσπάθεια να «σωθούν» κάποιοι.

«Αυτό ψηφίστηκε στη θυελλώδη διαδικασία του Συνεδρίου ή μήπως το απόλυτο ασυμβίβαστο Κόμματος-Κράτους; Αν ήταν έτσι γιατί “εκ��αραθυρώθηκε” σιωπηλά ο Οφίδης αφού λείπει από τη λίστα των εκλεγμένων; Αν ήταν έτσι γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα ο Αγγελούδης και ο Έξαρχος; Ποιους προσπαθεί να «σώσει» αυτή η διαδικασία; Τι και ποιοι είναι οι έχοντες ασυμβίβαστο; Είναι αλήθεια ότι μεταξύ των άλλων κινδυνεύουν οι Τζελέπης, Φελώνης, Βρυώνη, Χαλάτση, Κουσαλίδης, Γατσέλης, Βογανατσης, ��ωνσταντοπουλος κλπ.; Καλούμε το σύντροφο Νίκο Ανδρουλάκη, που έδωσε τη μάχη του ασυμβίβαστου και νίκησε τους καρεκλοκένταυρους κυβερνητικούς, να πάρει θέση!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top