Θα φάμε κουφέτα! Η Έλενα Ράπτη μιλά για το γάμο της!

Η βουλευτής της ΝΔ μιλά στο ΒΙΝΤΕΟ για τα όνειρα της να γίνει σύζυγος και μητέρα

Θα φάμε κουφέτα! Η Έλενα Ράπτη μιλά για το γάμο της!

​Μπορεί κάποιοι στο Κοινοβούλιο να πιστεύουν πως όνειρο της όμορφης Έλενας Ράπτη είναι μια υπουργική καρέκλα, ωστόσο για τη Θεσσαλονικιά βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας μία είναι η βασική της προτεραιότητα: να κάνει οικογένεια!

Ο χορός του Ησαΐα φαίνεται πως δεν τρομάζει την γοητευτική πολιτικό, αντιθέτως όπως η ίδια ομολογεί ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια της!

«Προτεραιότητα για μένα είναι η οικογένεια, μόνο αυτό. Ήταν πάντα όνειρο μου , απλώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το ανέβαλλαν συνεχώς » λέει χαρακτηριστικά η κα Ράπτη και εξομολογείται πως πέρασε όλο αυτό το διάστημα που τη βλέπαμε μόνη, μετά το χωρισμό της με το γνωστό δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη.

Αναφερόμενη στη νέα καμπάνια που η ίδια ετοιμάζει για την κακοποίηση των παιδιών, η κα Ράπτη δε διστάζει να εξομολογηθεί πως θέλει πολύ να κάνει γρήγορα παιδί, ενώ σε ερώτηση για το πώς πιστεύει ότι θα είναι σαν μητέρα, η κα Ράπτη λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω να είμαι καλή μητέρα. θέλω πολύ να έρθει ένα παιδί».

«Εδώ και 1, 5 χρόνο είμαι μόνη μου και είναι μ��α εξαιρετικά δημιουργική περίοδο που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ενδοσκόπηση, να δω τι λάθη έκανα ώστε να μην τα επαναλάβω στο μέλλον , να ηρεμήσω μέσα μου ψυχικά, να δουλέψω πολύ, να οργανωθώ και να προχωρήσω» προσθέτει η βουλευτής της ΝΔ.

Όσο για το εάν όλη αυτή την περίοδο της περισυλλογής κατάφερε να βρει τον ιππότη που θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, η όμορφη Έλενα απαντά κατηγορηματικά.

Το σίγουρο είναι ότι η μοναξιά της πάει πολύ, αφού η γνωστή πολιτικός είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ!

Βίντεο:Καφές με την Ελένη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top