Κασιδιάρης: Παραμύθια τα πλάνα, τους πήραν στο ψιλό οι φίλοι της Χρυσής Αυγής

Σε Τσαπανίδου: Είστε σοβαρή κυρία μου; Τι με ρωτάτε; Γελάει ο κόσμος!

Παρέμβαση σε πολύ υψηλούς τόνους για το θέμα με τις εμετικές δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής σε κάμερα αγγλικού καναλιού έκανε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή «Σκάι τώρα», χαρακτηρίζοντας «παραμύθια» τα πλάνα που προβλήθηκαν.

«Τους πήραν στο ψιλό και τους μίλησαν έτσι. Επειδή τους ρώτησαν οι ξένοι δημοσιογράφοι εάν η Χρυσή Αυγή σκοτώνει και τους απάντησαν ότι όχι μόνο τους σκοτώνει αλλά τους βάζει και σε φούρνους και τους κάνει και σαπούνια» δήλωσε οργισμένο�� ο κ. Κασιδιάρης.

Ο κ. Κασιδιάρης τόνισε ότι ήταν κακούργημα η καταγραφή των στελεχών της Χρυσής Αυγής διότι δεν γνώριζαν ότι η κάμερα ήταν ανοικτή, ενώ επιτέθηκε και στην Πόπη Τσαπανίδου όταν αυτή τον ρώτησε εάν όσα ακούστηκαν αποτελούν θέση του κόμματος: «Ποιες να είναι θέσεις του κόμματος; Είστε σοβαρή κυρία μου; Μου κάνετε σοβαρά αυτή την ερώτηση; Ρωτάτε τέτοια πράγματα σε κόμμα που εκφράζει 1 εκ. Έλληνες; Σε τέτοιες ερωτήσεις, λοιπόν απαντάμε, ότι όχι μόν�� σκοτώνουμε αλλά τους κάνουμε και σαπούνια. Ήταν πολύ σωστή η απάντηση που έδωσε».

Ο ίδιος χαρακτήρισε το κόμμα του φάρμακο για τη διαφθορά, τη διαπλοκή και την παρακμή, ενώ σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή όταν αναλάβει θα λύσει μέσα σε μία ημέρα τα μεγάλα προβλήματα.

«Καταδικάζουμε κάθε πράξης βίας και από Έλληνες προς αλλοδαπούς και από αλλοδαπούς σε Έλληνες. Εγώ στην καθημερινότητα μας όμως βλέπω διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων» συμπλήρωσε ο κ. Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας πως την επόμενη φορά που θα αναφερθεί το όνομα της Χρυσής Αυγής συκοφαντικά, το κόμμα του θα αντιδράσει μέσω της νομικής οδού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top