Και συ τέ��νον … Γιώργο μιλάς με τον Σόρος;

Βρέθηκαν μαζί στο Columbia, παρότι ο Βενιζέλος κατηγορούσε τον Τσίπρα…

Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος να εξαπέλυσε «κεραυνούς» την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα, επειδή όπως υποστήριξε συμμετείχε σε συζητήσεις στις ΗΠΑ με χρηματοδοτούμενα από τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος ιδρύματα, όμως η έκπληξη ( όχι ευχάριστη μάλλον για την Ιπποκράτους) ήρθε από τον προκάτοχό του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Τζορτζ Σόρος, στον οποίο ασκείται συχνά κριτική για κερδοσκοπία, βρέθηκε αυτοπροσώπως στο ίδιο πάνελ με τον Γιώργο Παπανδρέου σε συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο Columbia την περασμένη εβδομάδα!

Μάλιστα ο Σόρος δήλωσε απαισιόδοξος για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστηρίζοντας ότι τα προβλήματα της Ευρωζώνης έχουν μεταμορφωθεί πλέον σε προβλήματα όλης της Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας κάλεσε την Ευρώπη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις με πιο ανθρώπινη προσέγγιση, να αναθεωρήσει το πρόγραμμα λιτότητας αλλά και να προβεί σε νέα αναδιάρθρωση του χρέους αν χρειασθεί. «Οταν εκλέχθηκα, εκλέχθηκα με εντολή για αλλαγή, όχι λιτότητας» τόνισε.

​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top