Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου – Αποθεωτική υποδοχή: Γύρνα, σε θέλουμε!

Επίθεση Γερουλάνου σε Βενιζέλο: «Ο Παπαδρέου έδωσε όραμα στην Ελλάδα»!

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου – Αποθεωτική υποδοχή: Γύρνα, σε θέλουμε!

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έφθασε πριν από λίγη ώρα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτός με επευφημίες ακόμη και πριν μπει στην αίθουσα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η είσοδός του από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που ήθελαν να τον συγχαρούν, φωνάζοντας μάλιστα ρυθμικά το επώνυμό του!

Αφού εισήλθε στην αίθουσα, επί δέκα λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου άκουγε τους συνέδρους να φωνάζουν «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό» και να τον χειροκροτούν με θέρμη, ζητώντας του να επιστρέψει!

Την ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος βρισκόταν στο βήμα και –μοιραία- σταμάτησε την ομιλία του για αρκετή ώρα. Συνεχίζοντας, επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο τονίζοντας ότι «χθες απευθύνθηκε στους Έλληνες αλλά δεν μίλησε σε αυτούς». Παράλληλα, σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου έδωσε όραμα σε αυτό τον τόπο», απαντώντας στους χαρακτηρισμούς του Βενιζέλου ότι «η Ελλάδα δεν σώθηκε».

Αξίζει αν σημειωθεί ότι διανεμήθηκε έντυπο υλικό 50 σελίδων από συνεργάτες του Παπανδρέου, με το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός απαντά στους επικριτές για θέματα όπως δεν διαπραγματεύτηκε το μνημόνιο, δεν ενήργησε γρήγορα για την κρίση κλπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top