ΣΥΡΙΖΑ για τους φοιτητές στη Λάρισα: Τραγικό αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών του Μνημονίου

Ανακοίνωση για τις απολύσεις στο Δημόσιο: Η κυβέρνηση παίζει παιχνίδια

ΣΥΡΙΖΑ για τους φοιτητές στη Λάρισα: Τραγικό αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών του Μνημονίου

«Τραγικό συμβάν, αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών του Μνημονίου» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ το περιστατικό στη Λάρισα με τους φοιτητές που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

«Το τραγικό συμβάν της Λάρισας είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή στις ζωές των περισσοτέρω�� από εμάς. Όταν πριν λίγους μήνες προειδοποιούσαμε για τις επιπτώσεις που θα έχει το ακριβό πετρέλαιο και ρεύμα, είχαμε λοιδορηθεί από την κυβέρνηση. Σήμερα, συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό των 2 σπουδαστών ας αναλογιστούμε όλοι τι πρέπει να γίνει για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών» δηλώνει -μεταξύ άλλων- σε σχετική ανακοίνωση η Κουμουδούρου.

«Η κυβέρνηση παίζει παιχνίδια» σχολιάζει για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Σε άλλη ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παίζει παιχνίδια με το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο.

«Ενώ η πλειοψηφία της κοινωνίας βιώνει τις δραματικές επιπτώσεις μιας πολιτικής οδοστρωτήρα που αφήνει στο πέρασμά της εκατομμύρια άνεργους και φτωχούς και μια οικονομία που καταρρέει, η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να παίζει παιχνίδια και να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τον ελληνικό λαό”» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι οι μνημονιακές δεσμεύσεις για απολύσεις 150.000 δημοσίως υπαλλήλων είναι γνωστές και έχει συμφωνήσει σε αυτές η κυβέρνηση.

«Όπως συνέβη και με τα προηγούμενα μνημονιακά μέτρα, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σύντομα από τις διαψεύσεις και τη δήθεν διαπραγμάτευση με την τρόικα στη σκληρή εφαρμογή όλων των πτυχών της μνημονιακής πολιτικής» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας τη στάση του κόμματα για ανασυγκρότηση του δημοσίου τομέα αλλά χωρίς απολύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top