Παρέμβαση Κουβέλη για τις απολύσεις: Αφήστε τις δογματικές εμμονές είναι εκτός τόπου και χρόνου

«Η πολιτική σταθερότητα πρέπει να θεμελιωθεί στην κοινωνική συνοχή»

​Έξαλλος με τους δανειστές και τις απαιτήσεις τους για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

«Δογματικές εμμονές σε απολύσεις είναι εκτός τόπου και χρόνου» δηλώνει ο κος Κουβέλης, σημειώνοντας ότι «με το σχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης μειώνεται το ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

«Οφείλουμε όλοι, και εδώ και στις Βρυξέλλες, να αντιληφθούμε ότι η πολιτική σταθερότητα πρέπει να θεμελιωθεί στην κοινωνική συνοχή. Πρέπει η πολιτική να στέρξει τους αδύναμους με ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και να ανοίξει επιτέλους η αναπτυξιακή πορεία» τονίζει.

Ο κ. Κουβέλης στέλνει επίσης αυστηρό μήνυμα στους δανειστές της χώρας πως οφείλουν να αντιληφθούν ότι είναι εταίροι στο πλαίσιο της ΕΕ, επισημαίνοντας ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής πρέπει να γίνει με ανασυγκρότηση των φορολογικών μηχανισμών και ρυθμίσεις διευκόλυνσης σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν εφάπαξ.

Βίντεο mega

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top