Έχει μεγάλη επιρροή ο Σειρηνάκης! Βουλευτές μιλούν για «τσόντα», αλλοδαπούς και ένστολούς!

Δείτε την πρωινή «μάχη» Βορίδη και Μαριά

​Μπορεί η βουλευτική τροπολογία για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές να αποσύρθηκε ωστόσο η πολιτικη κόντρα συνεχίζεται!!!

Το πρωί της Παρασκευής τα πνεύματα οξύνθηκαν ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Μ.Βορίδη και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων ελλήνων Ν.Μαριά, όταν ο δεύτερος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται το κόμμα του Πάνου Καμμένου να στηρίξει τις πρωτοβουλίες της ΝΔ, τις οποίες καταψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

«Εμείς πάντως να στηρίζουμε δικές σας πρωτοβουλίες, τις οποίες καταψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μόνο και για να φαίνεσθε ότι περνάτε. Δεν γίνεται αυτό. Ξεκαθαρίστε τους συνεργάτες σας, εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με τη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο κος Μαριάς.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κου Βορίδη, ο οποίος του είπε: «Παίρνετε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Θέλετε να πάτε κάπου αλλού. Να πάτε να κολλήσετε ΤΣΟΝΤΑ στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Η στρατηγική μας είναι δε θα στηρίζουμε τη ΝΔ που δεν θα χει πλειοψηφία. Δε στηρίζουμε μνημονιακή κυβέρνηση. Είναι σε αστάθεια η κυβέρνηση Σαμαρά και πάει μια από δω και μια από κει» του ανταπάντησε.

Βίντεο Κοινωνία Ώρα Mega