Πάγκαλος: Βασίλη δεν είσαι μόνος και άλλοι δήμαρχοι κλέβουν το δημόσιο

Νέες δηλώσεις-ΒΟΜΒΑ από τον πρώην υπουργό

«Υ��άρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι εν ενεργεία που κλέβουν το δημόσιο και ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις περιλαμβανομένης και της αντιπολίτευσης», υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας την καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» και τον Γ.Κουβαρά, ο κ. Πάγκαλος διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε στη διάθεση του εισαγγελέως προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι αναφέρεται σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Όπως είπε, για πολλά από αυτά τα θέματα υπάρχουν αναφορές και πρ��ς τους αρμόδιους υπουργούς και προς τον γενικό γραμματέα δημόσιας διοίκησης της περιοχής και προς τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και μερικές φορές και προς τον εισαγγελέα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε για ακόμη μια φορά την «ιστορική» φράση: Όλοι μαζί τα φάγαμε… με μια μικρή όμως παραλλαγή

«Πολλοί φοροκλέπτουν. Η πλειοψηφία κλέβουμε το δημόσιο», σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, συμπληρώνοντας μάλιστα πως η χώρα είναι «καθυστερημένη πολιτικά και οργανωτικά».

Βίντεο enikos

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top