Χωρίς τον Σημίτη και τον Παπανδρέου ξεκινά το 9ο τακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ονόματα, σύμβολα,πολιτικές και ... τακτικές επί τάπητος

Χωρίς τον Σημίτη και τον Παπανδρέου ξεκινά το 9ο τακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Με την ομιλία του προέδρου του Κινήματος, Ε.Βενιζέλου, οι «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή το 9ο Συντακτικό Συνέδριο τους , το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν στις 10 το πρωί με τη διαπίστευση των συνέδρων και την εκλογή προεδρείου ενώ θα ακολουθήσουν η ομιλία Βενιζέλου, χαιρετισμοί πολιτικών κομμάτων, η εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και οι ομιλίες των συνέδρων. Το Σάββατο θα παρουσιαστούν οι θέσεις της ομάδας Καταστατικού και θα συνεχιστούν οι ομιλίες των συνέδρων, ενώ για τις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η δευτερολογία του κ. Βενιζέλου. Το συνέδριο θα κλείσει την Κυριακή με την ψηφοφορία εκλογής Κεντρικού Οργάνου.

Οι απουσίες…

Όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα απουσιάζουν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι του κόμματος, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώτος απάντησε αρνητικά στην επιστολή πρόσκληση που του απέστειλε ο κ. Βενιζέλος, ενώ ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε ότι θα παραβρεθεί το Σάββατο στο συνέδριο, καθώς θα συμμετάσχει σήμερα σε κρίσιμο μίτινγκ στην Κωνσταντινούπολη.

Όλοι μαζί και …. η Χρυσή Αυγή χώρια!

Όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πλην της Χρυσής Αυγής, προσκλήθηκαν να παραστούν και να απευθύνουν χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου.

Έτσι, από τη ΝΔ θα παρευρεθεί ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας Δημήτρης Βίτσας, από τη Δημοκρατική Αριστερά ο γραμματέας Σπύρος Λυκούδης, από το ΚΚΕ ο βουλευτής Γιάννης Γκιόκας,από τον ΛΑΟΣ ο γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής Β. Ελλάδας Μιχάλης Χαραλαμπίδης και από τους Οικολόγους - Πράσινους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος και η Κωνσταντίνα Κοσμίδου. Δεν θα παραστεί εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς όλα τα στελέχη του είναι απασχολημένα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top