Mήνυμα για μείωση του Δημοσίου ακόμα και με απολύσεις από τις Βρυξέλλες!

Αλλά ανασκεύασε αργότερα ο Βίζερ, μιλώντας με τον Στουρνάρα!

Mήνυμα για  μείωση του Δημοσίου ακόμα και με απολύσεις από τις Βρυξέλλες!
Πρώτη ανάρτηση 28-02-2013, 20.47

Mήνυμα για την ανάγκη μείωσης του δημοσίου τομέα ακόμα και με απολύσεις στέλνουν οι Βρυξέλλες προς την Ελλάδα, τρία 24ωρα πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του Mega από τις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της άτυπης ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup τη Δευτέρα, ανώτατος κοινοτικός αξιωματούχος (ο οποίος δημοσιοποιήθηκε αργότερα ότι ήταν ο ο επικεφαλής του Euro Working Group,κ. Βίζερ) δήλωσε για την Ελλάδα ότι οι δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμοί θα πρέπει να εκπονήσουν οργανογράμματα και να εκτιμήσουν τις ανάγκες του προσωπικού που έχουν.

«Ας είμαστε ειλικρινείς», συνέχισε ο αξιωματούχος του Eurogroup, «δεν γίνεται να περιοριστεί ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα, χωρίς να περιοριστεί το προσωπικό του. Ξέρω ότι ένα μικρό τμήμα του κυβερνητικού συνασπισμού διαφωνεί με τις απολύσεις. Αυτό είναι μία ανεύθυνη στάση».

Ο ίδιος αξιωματούχος χαρακτήρισε επίσης «ανεύθυνη» μία στάση που αντί να προκρίνει τη μείωση του δημοσίου τομέα τάσσεται π.χ. υπέρ νέας αύξησης των φόρων.


Ανασκεύασε αργότερα ο Βίζερ σε τηλεφωνική επικοινωνία με Στουρνάρα


Αργότερα πάντως ο κ. Βίζερ έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν έχει θέσει θέμα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με πληροφορίες, στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν απόψε.

​​​​
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top