Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ στη Βουλή

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την… Υγεία

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ στη Βουλή
Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ ξέσπασε σήμερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.
«Ο κομμουνισμός έχει επηρεάσει όλες τις τάξεις της Βουλής. Από την ΚΝΕ έχουν περάσει πολλοί, μεγαλοτραπεζίτες που σήμερα είναι υπουργοί, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολλοί ακόμα» υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος και παρομοίασε τον κομμουνισμό με την… ανεμοβλογιά. «‘Αμα την περάσει�� σου αφήνει σημάδια» υποστήριξε!

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής απάντησε σε σκληρή γλώσσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Υπάρχει παράταξη που την χαρακτηρίζουμε ναζιστική και στην αντίληψη και στην πολιτική τακτική. Η αντίληψή τους και η πολιτική τους πρακτική είναι ναζιστική και λειτουργεί ως τάγμα εφόδου και ως το μακρύ χέρι του συστήματος όταν επισκέπτονται εργοστασιάρχες και τους καλούν να διώξουν αλλοδαπούς εργάτες και να τους πάνε εργάτες Έλληνες με 15 ευρώ μεροκάματο, αυτό αποκαλύπτει ότι είναι το μακρύ χέρι του συστήματος».

Ο Χρ. Παππάς απάντησε με τη σειρά του στον βουλευτή του ΚΚΕ: «Ακούμε μια επιχείρηση που τα έπαιρνε σε σκληρό συνάλλαγμα από την Σοβιετική Ένωση. Ακούμε τους εκπροσώπους μιας αιματηρής ιδεολογίας να πιάνουν στο στόμα τους τη Χρυσή Αυγή. Οι επιχειρηματίες του ΚΚΕ που πετούν στους δρόμους εργαζόμενους του Ριζοσπάστη και του 902. Και αυτούς τους χάσατε και θα είναι σύντομα στην Χρυσή Αυγή αυτό σας πονάει γιατι είμαστε εκφραστές της λαϊκής γνώμης ενώ εσείς της Μαμάς Ρωσίας».

​​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top