Σφοδρή σύγκρουση της Κωνσταντοπούλου με ΝΔ για τους «συνηγόρους βιαστών, ληστών, τρομοκρατών»

Απειλεί με μήνυση τον «ανωνυμογράφο» - «είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» απαντά η ΝΔ

Σφοδρή σύγκρουση της Κωνσταντοπούλου με  ΝΔ για τους «συνηγόρους βιαστών, ληστών, τρομοκρατών»
Σε σφοδρή σύγκρουση εξελίσσεται η κόντρα που ξεκίνησε χθες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαιτίας της ανακοίνωσης του κόμματος του κ. Τσίπρα εναντίον της Συγγρού, στην οποία καταλόγισε δημόσια στήριξη στο παρελθόν του καταδικασθέντος πλέον πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου και επικαλέσθηκε σχετική δήλωση του Α. Σαμαρά το 2011.
«Ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;» είχε απαντήσει η ΝΔ προκαλώντας την «έκρηξη» της κ. Κωνσταντοπούλου.

«Το πραγματικό ερώτημα, κύριοι της Ν.Δ., δεν είναι «ποιοι μιλάνε;», αλλά… «ποιοι (μας) ρωτάνε;» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ζήτησε απαντήσεις και σε 12+2 «υπο-ερωτήματα, όπως π.χ.:
«Ποιοι, λοιπόν, ρωτάνε;

- Εκείνοι που αποδεδειγμένα πλαστογραφούν την πραγματικότητα, με μονταρισμένα video των πολιτικών τους αντιπάλων;

- Εκείνοι που καθημερινά καταληστεύουν τις οικονομίες του λαού μας με αντισυνταγματικούς και εξοντωτικούς φόρους και περικοπές, την ίδ��α ώρα που ευνοούν σκανδαλωδώς τους συνομιλητές και ομο-τράπεζούς τους;

- Εκείνοι που εγκατέστησαν τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ως καθεστωτική δομή του Κράτους και ανταλλάσσουν εξυπηρετήσεις αμοιβαίας ανοχής και σιωπής με τους κυβερνητικούς εταίρους τους;…»

«Αφού απαντήσουν στα ανωτέρω ερωτήματα (επωνύμως, όπως επωνύμως τίθενται), καλούνται επίσης να απαντήσουν και στα εξής», συνεχίζει σε άλο σημείο της ανακοίνωσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρώτον ποιους ονομάζουν «ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες», τους οποίους μάλιστα μας αποδίδουν ότι «δημόσια υπερασπιζόμαστε» ως Κόμμα; Μπορεί η συκοφαντία να είναι πλημμέλημα, έχει όμως ιδιαίτερη απαξία. Και στην αρχαιότητα ήταν από τα πιο ονειδιστικά αδικήματα. Ας προσδιορίσουν, λοιπόν, (ενυπογράφως, εννοείται) ποιους εννοούν, ώστε να αντιμετωπίσουν (και ατομικώς, εννοείται) τις συνέπειες της συκοφαντικής λασπολογίας, χυδαιολογίας και ανωνυμογραφίας τους» και δεύτερον «θα πουν οι ίδιοι στον Ελληνικό Λαό ποιοι από αυτούς και με πόσα και ποια φυσικά και νομικά πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ συνδέονται προσωπικά, κομματικά, επιχειρηματικά και οικονομικά;».

Σε πολύ υψηλούς τόνους επίσης η απάντηση της ΝΔ πετάει το γάντι στην κ. Κωνσταντοπούλου και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ΝΔ στην ανακοίνωσή της:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα πολιτικά χρονικά, απειλεί με μηνύσεις και αγωγές, μέσω της κας Κωνσταντοπούλου, ένα κόμμα, επειδή έβγαλε ανακοίνωση που δεν τους άρεσε.
Και επειδή προσπαθεί να φιμώσει την αλήθεια, ας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα εξής:

1) Γνωρίζει ναι ή όχι ποιοι ήταν μάρτυρες υπεράσπισης των μελών της δολοφονικής τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη”;

2) Γνωρίζει ναι ή όχι ποιος ή ποια ήταν συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένων μελών της “17 Νοέμβρη”;

3) Γνωρίζει ναι ή όχι ποιος ή ποια είναι συνήγορος υπεράσπισης κατηγορούμενου για βιασμούς γυναικών επιδιώκοντας συνεχείς αναβολές επί 7 χρόνια;

4) Γνωρίζει ναι ή όχι ποιοι είναι οι γονείς καταζητούμενου ληστή-τρομοκράτη μέλους των “Πυρήνων της Φωτιάς”;

5) Γνωρίζει ναι ή όχι ποιος είναι ο πατέρας καταδικασμένου για ένοπλη ληστεία σε τράπεζα, ο οποίος μάλιστα κυκλοφορεί ελεύθερος;

6) Γνωρίζει ναι ή όχι ποιος κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός για την τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής;

Για να τους βοηθήσουμε, η κοινή συνισταμένη όλων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Ας είναι, λοιπόν, πιο προσεκτική η κα Κωνσταντοπούλου όταν κουνά το δάχτυλο και ας βρει άλλους τρόπους να καταφέρει να γίνει “Τσίπρας στη θέση του κ. Τσίπρα”».

​​Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top