Σε κρίση και η νεολαία του ΠΑΣΟΚ – Ένταση και αγανάκτηση στο Συνέδριο

Εσπασαν τις πόρτες στο ΣΕΦ

Σε κρίση και η νεολαία του ΠΑΣΟΚ – Ένταση και αγανάκτηση στο Συνέδριο

​Μέσα σε κλίμα έντασης και με 4 ώρες καθυστέρηση ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης μέρας του συνεδρίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Ο λόγος για την τετράωρη αναμονή ήταν ότι δεν είχαν φτάσει την προκαθορισμένη ώρα στον χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας οι διαπιστεύσεις των συνέδρων, με αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστές οι πόρτες της αίθουσας του συνεδρίου! Η άσκοπη καθυστέρηση και η αργοπορία για το τυπικό μέρος της διαδικασίας εξόργισε μάλιστα κάποια από τα μέλη της Νεολαίας, τα οποία επιχείρησαν μάλιστα να ανοίξουν μόνοι τους τις πόρτες.

Πολλές όμως ήταν και οι διαφωνίες και για το θέμα της διαδικασίας ανάδειξης του νέου γραμματέα της Νεολαίας, με τον απερχόμενο γραμματέα Κώστα Πανταζή να τάσσεται υπέρ της εκλογής από το Συνέδριο και την άλλη πλευρά υπέρ της ανάδειξης του γραμματέα από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα προκειμένου να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι εργασίες του συνεδρίου.

Όταν με το καλό λυθούν τα οργανωτικά προβλήματα θα υπάρξει ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου κεντρικού συμβουλίου της νεολαίας το οποίο στη συνέχεια θα εκλέξει τον νέο γραμματέα με φαβορί για τη θέση τον Παύλο Χρηστίδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top