ΣΔΟΕ για λίστα Λαγκάρντ: Έχουν βαλτώσει οι έρευνες, δεν έχουμε επαρκές προσωπικό!

Παναγιωτόπουλος: Είχαμε ζητήσει 100 υπαλλήλους και μας έστειλαν… 2!

Μπορεί σε δημόσιες και ιδιωτικές πολιτικές συζητήσεις να γίνεται λόγος ότι θα φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αλλά μάλλον ο περιφερειακός διευθυντής ελέγχου του ΣΔΟΕ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατέθεσε χθες στην Προανακριτική Επιτροπή, έχει άλλη άποψη.

Όπως κατέθεσε ο ίδιος, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί παρουσιάζουν εικόνα αποσύνθεσης, αφού είναι υποστελεχωμένοι, και δεν επαρκούν επ’ ουδενί για να φέρει σε πέρας το έργο του το Σώμα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ΣΔΟΕ από τα 2.062 ονόματα της λίστας έχει εστιάσει στα 60 με τις μεγαλύτερες καταθέσεις συν τα 3 συγγενικά πρόσωπα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου καθώς η υπηρεσία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο φόρτο εργασίας.

Ο ίδιος, με βάση αυτά τα δεδομένα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος αλλά και απαισιόδοξος για το πόσο γρήγορα μπορεί να ολοκληρωθεί η έρευνα. Μάλιστα, με αιχμές τόνισε ότι το ΣΔΟΕ είχε ζητήσει 100 υπάλληλους-ελεγκτές για να σχηματίσει 5 ειδικές ομάδες και τελικά εστάλησαν μόλις 2 (!) και αυ��οί… προχθές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top