Άναψε φωτιές πάλι σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ συνέντευξη του Γ. Δραγασάκη

Σχετικά με την έξοδο από το ευρώ και τη δραχμή

Άναψε φωτιές πάλι σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ   συνέντευξη του Γ. Δραγασάκη
Άναψε φωτιές και πάλι στις σχέσεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μια νέα συνέντευξη του Γ. Δραγασάκη, στην τηλεόραση του Σκάι αυτή τη φορά, χθες το βράδυ.

Ο κ. Δραγασάκης απάντησε συγκεκριμένα σε ερώτηση για έξοδο από το ευρώ: «Δεν έχουμε αντίρρηση να γίνει μια σοβαρή συζήτηση γύρω από το θέμα. Τι εννοούμε να φύγουμε από το ευρώ; Να μείνουμε στην Ε.Ε.; Να έχουμε κοινό δασμολόγιο, αλλά εμείς να έχουμε δραχμή; Τα τελευταία 150 χρόνια παλινδρομούμε ανάμεσα στη δραχμή και ένα σταθερό νόμισμα. Μήπως λοιπόν αυτή η παλινδρόμηση μας δείχνει ότι το πρόβλημα δεν είναι το νόμισμα, αλλά, ποίοι κυβερνούν; Και στο κάτω-κάτω ας πιεστεί η Γερμανία να φύγει αν νιώθει ότι ασφυκτιά σε μια τέτοια κατάσταση».

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολίασε για τη συνέντευξη:
«Για μια ακόμη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Δραγασάκης επαναφέρουν θέμα δραχμής ή Ευρώ. Και ζητούν να γίνει συζήτηση για το ποιο θα είναι το εθνικό μας νόμισμα!!!Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Δραγασάκης το κάνει για να ισοφαρίσει το άδειασμα του κ. Τσίπρα στο πρόσωπό του χθες στη Βουλή. Ένα μόνο γνωρίζουμε: Ότι η κουβέντα που ανοίγει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει τη χώρα, την εθνική προσπάθεια και τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ: «Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει κάνει επάγγελμα τη διαστρέβλωση και το ψέμα, δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top