ΔΗΜΑΡ για Παπαγεωργόπουλο: Ίσοι απέναντι στο νόμο όσοι ασκούν εξουσία

ΚΚΕ: Βαθιά και αγιάτρευτη η σήψη στο αστικό κράτος και την τοπική διοίκηση

ΔΗΜΑΡ για Παπαγεωργόπουλο: Ίσοι απέναντι στο νόμο όσοι ασκούν εξουσία

«Όλοι όσοι ασκούν εξουσία και διαχειρίζονται δημόσιο αγαθό είναι ίσοι απέναντι στο νόμο» τονίζει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της για την απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Παπα��εωργόπουλο, προσθέτοντας ότι αυτό αναδεικνύει και η απόφαση του δικαστηρίου.

«Ο έλεγχος της δημόσιας δράσης και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος είναι υποχρέωση των αρμόδιων φορέων και πρωτίστως της δικαιοσύνης» καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

«Η κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στο Δήμο Θεσσαλονίκης στη θητεία του Β. Παπαγεωργόπουλου δείχνει ότι είναι βαθιά και αγιάτρευτη η σήψη σε όλους τους θεσμούς του αστικού κράτους και στην τοπική διοίκηση. Πηγάζει από αυτό που υπερασπίζονται όλοι οι θεσμοί του συστήματος: Τη μεγάλη καπιταλιστική ιδιοκτησία και δράση» επισημαίνεται σε σχόλιο του ΚΚΕ, όπου προστίθεται: «Η λαϊκή απαίτηση για τιμωρία δεν πρέπει να εγκλωβιστεί ξανά σε κούφιες υποσχέσεις και ανούσιες δικομματικές αντιπαραθέσεις περί εξυγίανσης. Τέλος σ' αυτή τη σαπίλα μπορεί να βάλει μόνο ο οργανωμένος και αποφασισμένος λαός, που θα επιβάλει ριζικές αλλαγές στην οικονομία και το κράτος προς όφελός του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top