ΔΗΜΑΡ για Παπαγεωργόπουλο: Ίσοι απέναντι στο νόμο όσοι ασκούν εξουσία

ΚΚΕ: Βαθιά και αγιάτρευτη η σήψη στο αστικό κράτος και την τοπική διοίκηση

«Όλοι όσοι ασκούν εξουσία και διαχειρίζονται δημόσιο αγαθό είναι ίσοι απέναντι στο νόμο» τονίζει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της για την απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Παπα��εωργόπουλο, προσθέτοντας ότι αυτό αναδεικνύει και η απόφαση του δικαστηρίου.

«Ο έλεγχος της δημόσιας δράσης και της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος είναι υποχρέωση των αρμόδιων φορέων και πρωτίστως της δικαιοσύνης» καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

«Η κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στο Δήμο Θεσσαλονίκης στη θητεία του Β. Παπαγεωργόπουλου δείχνει ότι είναι βαθιά και αγιάτρευτη η σήψη σε όλους τους θεσμούς του αστικού κράτους και στην τοπική διοίκηση. Πηγάζει από αυτό που υπερασπίζονται όλοι οι θεσμοί του συστήματος: Τη μεγάλη καπιταλιστική ιδιοκτησία και δράση» επισημαίνεται σε σχόλιο του ΚΚΕ, όπου προστίθεται: «Η λαϊκή απαίτηση για τιμωρία δεν πρέπει να εγκλωβιστεί ξανά σε κούφιες υποσχέσεις και ανούσιες δικομματικές αντιπαραθέσεις περί εξυγίανσης. Τέλος σ' αυτή τη σαπίλα μπορεί να βάλει μόνο ο οργανωμένος και αποφασισμένος λαός, που θα επιβάλει ριζικές αλλαγές στην οικονομία και το κράτος προς όφελός του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top