Στο Πεντάγωνο ο Κουβέλης: Αμέριστη η στήριξή μας στις Ένοπλες Δυνάμεις

Παγαγιωτόπουλος: Απόλυτα προσηλωμένες στο καθήκον και στην αποστολή τους

Την αμέριστη στήριξή του ίδιου και της ΔΗΜΑΡ στις Ένοπλες Δυνάμεις επιβεβαίωσε ο Φώτης Κουβέλης στην επίσκεψή του στο Πεντάγωνο.

«Είναι αμέριστη η στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες παρά το γεγονός ότι έχουν δεχθεί μεγάλο βάρος περικοπών και στις δαπάνες που αφορούν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συνολικότερα, συνεχίζουν με γενναιότητα και με υψηλό ηθικό να υπηρετούν την πατρίδα, να υπηρετούν την Άμυνα, να υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό και την κοινωνία. Η συμπαράστασή μας είναι δεδομένη ��αι θα είναι στο διηνεκές» τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Κουβέλη για την αποδοχή της πρόσκλησης, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «είναι πάντοτε στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν ένα εκλεκτό κομμάτι ολόκληρου του Ελληνικού Λαού». Ο ίδιος, θέλησε να υπογραμμίσει ότι αν και διανύουμε πολύ δύσκολους καιρούς με περικοπές «οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποσυνδέσει τα όποια προβλήματα μιας δύσκολης καθημερινότητας και είναι απόλυτα προσηλωμένες στο καθήκον και στην αποστολή που τους έχει τάξει η Πολιτεία, το Έθνος και το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ, καθώς ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απουσιάζει σε προγρα��ματισμένη επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top