Ποιοι θεσμοί; ποια διαφάνεια; Αυτοί βρίζονται!!!

Κακλαμάνης: Έχω τσίπα - Κωνσταντοπούλου:Δεν σας φαίνεται!

Ποιοι θεσμοί; ποια διαφάνεια; Αυτοί βρίζονται!!!

​Σε καφενείο «μετατράπηκε» για ακόμη μια φορά η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας! Αφορμή αποτέλεσε μια λέξη που χρησιμοποίησε ο πρόεδρός της κ. Αν. Νεράντζης με αποδέκτες, τουλάχιστον όπως οι ίδιοι το εισέπραξαν, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έξεστι…», είπε ο κ. Νεράντζης στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο για την στάση της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Έχω τσίπα και δεν δέχομαι να με υβρίζουν» ανταπάντησε ο κ. Κακλαμάνης, προκαλώντας τα σχόλια της κας Κωνσταντοπούλου! «Δεν σας φαίνεται και παράλληλα χρησιμοποιείτε την ιδιότητά σας για να καταχράστε την διαδικασία και να παίρνετε τον λόγο όποτε θέλετε και να μην σέβεστε κανέναν» του είπε χαρακτηριστικά!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησαν ότι το «έξεστι» του κ. Νεράντζη, ήταν παραπομπή στο γνωστό σπαρτιατικό απόφθεγμα «έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» («είναι φυσικό για τους Κλαζομενίους να ασχημονούν»), με αποτέλεσμα την διαμαρτυρία του κ. Θ.Δρίτσα.

Ο κ Νεράντζης,πάντως προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη λέξη που χρησιμοποίησε, απάντησε ότι η αντίδραση αυτή είναι αποτέλεσμα της αγραμματοσύνης ορισμένων! Η συγκεκριμένη εξήγηση δεν έπεισε την κα Κωνσταντοπούλου η οποί�� εξαγριωμένη του απάντησε: «Τα περί αγραμματοσύνης να τα απευθύνετε σε εκείνους που διαλέγεστε στο επίπεδό σας. Το έρκο των οδόντων σας ας συγκρατήσει τον λόγο σας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top