Δημοσκόπηση Alco: Χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ο Γιώργος!

«Φύγετε στο εξωτερικό» λένε στα παιδιά τους 2 στους 3 Έλληνες!

Την «μαύρη» εικόνα της καθημερινότητας εκατομμυρίων Ελλήνων εν μέσω οικονομικής κρίσης και ύφεσης αποτυπώνει η δημοσκόπηση της Alco για την ιστοσελίδα thepaper.gr.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο μισός πληθυσμός της χώρας (52%) φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του το επόμενο διάστημα, ενώ 6 στους 10 Έλληνες (61%) δηλώνουν αδυναμία κάλυψης των υποχρεώσεών τους στις τράπεζες και το Δημόσιο.

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το μεγάλο ποσοστό (64%) που απάντησε ότι θα συνιστούσε στα παιδιά του να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν δουλειά και μια καλύτερη τύχη.

Πρώτος με μικρή διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μικρή διαφορά (20,4% έναντι 20%) από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10,4%.

Ειδικότερα:

ΣΥΡΙΖΑ 20,4%

ΝΔ 20%

Χρυσή Αυγή 10,4%

ΠΑΣΟΚ 6,9%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,1%

ΚΚΕ 4,7%

ΔΗΜΑΡ 4,1%

Άλλο 7,3%

Λευκό 4,9%

Αποχή 7,5%

Αναποφάσιστοι 8,7%

Χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ο Γιώργος!

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα στο ερώτημα «ποιόν κρίνετε ως καλύτερο Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης». Πρώτος έρχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου και ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τελευταίο (με μόλις 0,1%) τον Γιώργο Παπανδρέου, που επί πρωθυπουργίας του υπήχθη η χώρα στον μηχανισμό διάσωσης.

Ειδικότερα, στην ερώτηση καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης απάντησαν:

Ανδρέας Παπανδρέου 24,2%

Κων/νος Καραμανλής 22,8%

Κώστας Καραμανλής 5,3%

Κών/νος Μητσοτάκης 4,4%

Αντώνης Σαμαράς 3,4%

Κώστας Σημίτης 3,1%

Γεώργιος Ράλλης 1,6%

Λουκάς Παπαδήμος 1,1%

Γιώ��γος Παπανδρέου 0,1%

Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 34%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top