«Μακελειό» σε πρωινό με αφορμή τον κατώτατο μισθό! «Θα τον πάμε στα 715 ευρώ» είπε ο Μηλιός!

Διαβάστε αναλυτικά!

«Μακελειό» σε πρωινό με αφορμή τον κατώτατο μισθό! «Θα τον πάμε στα 715 ευρώ» είπε ο Μηλιός!

​«Μπαλάκι» έχουν κάνει τον κατώτατο μισθό κυβέρνηση και αντιπολίτευση ειδικά στα τηλεοπτικά πάνελ! Από την ημέρα που ο ΓΓ του ΥΠΟΙΚ κος Μέργος υποστήριξε πως είναι μεγάλος ο κατώτατος μισθός της Ελλάδας έχει ξεκινήσει «πόλεμος» δηλώσεων και υποσχέσεων μεταξύ των βουλευτών!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έσκασε σαν βόμβα και η δήλωση του υπευθύνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη πως η επαναφορά του κατώτατου μισθού που έχει κάνει σημαία το κόμμα του ίσως να μην είναι εφικτή!

Όλα αυτά αποτέλεσαν σημείο σφοδρής αντιπαράθεσης στην Κοινωνία ώρα Mega μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού και της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου της Νέας Δημοκρατίας.

Το πολιτικό θερμόμετρο έπιασε κόκκινο, όταν ο κος Μηλιός είπε: «αμέσως μόλις βγούμε ο κατώτατος μισθός θα ανέβει στα 715 ευρώ»!

Άμεση ήταν η αντίδραση της κας Ασημακοπούλου, η οποία του είπε: «Ωραία στις θεωρίες αλλά στην πράξη τι θα κάνετε! Δεν ντρέπεστε που τα λέτε αυτά στον κόσμο; Δεν ντρέπεστε; Ντροπή!», κάνοντας παράλληλα λόγο για "ξεδιάντροπο λαϊκισμό!"

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top