Μανιάτης: Ο κόσμος άρχισε να μας ξανακούει

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες

Την ικανοποίηση του για τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη των συνέδρων για το Συνέδριο του ΠαΣοΚ εξέφρασε ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Μανιάτης μιλώντας στο Βήμα FM.

«Δεν ξέρω αν στόχος των 112.000 ανθρώπων που ήρθαν και ψήφισαν είναι να ξαναγίνουμε το παλιό ΠΑΣΟΚ. Φαντάζομαι ότι δεν είναι αυτός ο στόχος, γιατί το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προσαρμοστεί απολύτως στις ανάγκες της σημερινής εποχής. Ήταν μια εξαιρετικά θετική αντίδραση της κοινωνίας, η οποία υπερέβη και αυτό που μερικές φορές οι κομματικοί μηχανισμοί είτε σχεδιάζουν είτε προετοιμάζουν» τόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, θα πρέπει «να κρατηθούμε από το πολύ θετικό μήνυμα της ίδιας της κοινωνίας που λέει ότι ουσιαστικά θέλουμε να ξανανοίξουμε τα αυτιά μας για να ακούσουμε τι λέτε, μήπως αυτά που λέτε πραγματικά ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει η σημερινή συγκυρία. Άρα, έχουμε καταφέρει το πρώτο βήμα. Ο κόσμος άρχισε να μας ξανακούει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top