Επίθεση του ΚΚΕ σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Δαμανάκη

Με αφορμή τον κατώτατο μισθό

Επίθεση του ΚΚΕ σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Δαμανάκη

​Οι δηλώσεις της Μαρίας Δαμανάκη για το θέμα του κατώτατου μισθού άναψαν φωτιές! Μετά τα πυρά του Κ.Σκανδαλίδη στην Ευρωπαία Επίτροπο, επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει και το ΚΚΕ!

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, οι δηλώσεις της κ. Δαμανάκη, «ότι η Κομισιόν αφήνει ανοιχτό το θέμα του κατώτατου μισθού, επιβεβαιώνουν ότι ΕΕ, κυβέρνηση και πλουτοκρατία είναι αποφασισμένες να βυθίσουν ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση».

«Η δημιουργία πάμφτωχων εργαζομένων, μέσα από τις μειώσεις μισθών και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, είναι βασική προϋπόθεση», υπογραμμίζει το ΚΚΕ, για να προχωρήσουν οι καπιταλιστικές επενδύσεις και να έλθει η ανάκαμψη, την οποία, όπως επισημαίνει, «εξωραΐζουν στα μάτια του λαού τόσο η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τα άλλα κόμματα του «ευρωμονόδρομου».

Το ΚΚΕ κατηγορεί από την μία την κυβέρνηση ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων οδυνηρών μειώσεων και από την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ που «με πρόσφατες δηλώσεις στελεχών του, παίρνει πίσω τη δέσμευση για άμεση, με νόμο, αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, και την αντικαθιστά με την "κούφια" υπόσχεση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top