Κ.Σκανδαλίδης: Λυπάμαι για τις δηλώσεις Δαμανάκη

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλά για τα μέτρα, την κυβέρνηση και το κόμμα του!

Κ.Σκανδαλίδης: Λυπάμαι για τις δηλώσεις Δαμανάκη

Τα «πυρά» στην πρώην «σύντροφο» Μαρία Δαμανάκη, στρέφει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης. Αναφερόμενος στις δηλώσεις της επιτρόπου της ΕΕ πως η μείωση του κατώτατου μισθού και η λήψη νέων μέτρων εξαρτώνται από τις επιδόσεις της Ελλάδας, ο κος Σκανδαλίδης εξέφρασε τη λύπη του για την κα Δαμανάκη.

«Δεν έπρεπε να το πει αυτό η κ. Δαμανάκη. Λυπάμαι για τις δηλώσεις της. Η χώρα δεν αντέχει άλλα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real Fm.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συμμετοχή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη συνέδρων, ο κος Σκανδαλίδης έκανε λόγο για μια «πρωτοφανή διαδικασία» και πρόσθεσε: «υπήρξε μαζική συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών και αυτό δείχνει ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ έχει δυναμική».

Για το θέμα της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ο κος Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε πως ποτέ ο ίδιος δεν είπε «να ρίξουμε την κυβέρνηση».

«Πρέπει όμως το ΠΑΣΟΚ να έχει αυτόνομη στρατηγική. Να διαχωρίσει τη θέση του από τους δύο πόλους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Να στηρίξουμε την κυβέρνηση χωρίς όμως να συμμετέχουμε στις αποφάσεις. Η αρχική συμφωνία για την συγκυβέρνηση δεν τηρήθηκε» πρόσθεσε ο κος Σκανδαλίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top