«Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει» δήλωσε ο Βενιζέλος, ψηφίζοντας για συνέδρους

Ικανοποιημένη από την προσέλευση στις κάλπες δηλώνει η Ιπποκράτους

«Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει» δήλωσε ο Βενιζέλος, ψηφίζοντας για συνέδρους
«Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος προσερχόμενος να ψηφίσει στη Θεσσαλονίκη, για την εκλογή τωνν συνέδρων στο 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
« Κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν, όπως τόνισε, στη σημερινή διαδικασία «με σθένος, πίστη, αισιοδοξία, εγγυώνται τις διαδικασίες, εγγυώνται την προοπτική της Παράταξης».

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ «με ειλικρίνεια πάντα μιλάει στην ελληνική κοινωνία, αναγνωρίζει τα λάθη, θυμάται τις κατακτήσεις, τους κοινούς αγώνες και εγγυάται την σταθερότητα και την προοπτική» και υποστήριξε ότι «έχει γίνει κατανοητό ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη εθνική στρατηγική. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ασφαλέστερη λύση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης: «Οι θυσίες είναι μεγάλες, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά μόνο έτσι αποφύγαμε τα τρισχειρότερα, μόνο έτσι διασφαλίζουμε την προοπτική για την ανάσταση της οικονομίας, της κοινωνίας και του έθνους».

Αυτή την ώρα επικρατεί ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για την προσέλευση φίλων και μελών στις κάλπες. Μάλιστα, κύκλοι της Ιπποκράτους μιλάνε λόγο για αθρόα συμμετοχή, που ��επερνά και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως δεν έλειψαν εντάσεις και καταγγελίες, αν και σε γενικές γραμμές τα προβλήματα ξεπεράσθηκαν.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 9:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top