Πλέον το μόνο large στο ΠΑΣΟΚ είναι το σακάκι του προέδρου! Με ψίχουλα το φετινό Συνέδριο!

Δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ θα δαπανηθούν για το διάλογο των συντρόφων!

Πλέον το μόνο large στο ΠΑΣΟΚ είναι το σακάκι του προέδρου! Με ψίχουλα το φετινό Συνέδριο!

​Το ΠΑΣΟΚ δε σταματά να μας εκπλήσσει! Τη μια μέρα τα στελέχη του πλακώνονται με καρεκλιές και μπουνιές, την άλλη επιστρέφουν οι «άσωτοι» και την επόμενη σκάει η «βόμβα» για το κόστος του «σεμνού και ταπεινού» Συνεδ��ίου,που αναμένεται να αρχίσει τις εργασίες του την 1η Μαρτίου, και αγγίζει τις…. 325.000 ευρώ!

«Η οικονομική μας κατάσταση μας επιβάλλει να πραγματοποιήσουμε ένα πλήρες μεν αλλά όσο πιο λιτό Συνέδριο γίνεται» δήλωσε στα ΝΕΑ ο στενός συνεργάτης του κυρίου Βενιζέλου, Νίκος Σαλαγιάννης!

Με απλά λόγια, οι πράσινοι σύντροφοι θα συναντηθούν για ένα διήμερο για να συζητήσουν για τα χρώματα και τα σύμβολα του κόμματος, σπαταλώντας 325.000 ευρώ, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα που τα συσσίτια και η ανεργία κάνουν "πάρτι"!!

Μάλιστα, ενώ ο κύριος Βενιζέλος ετοιμάζει γκαρνταρόμπα και γράφει τους λόγους του Συνεδρίου, οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ αφήνουν νέες αιχμές για την ηγεσία του κόμματος με αφορμή την απόφαση για εκ περιτροπής εργασία τους.

Ψίχουλα τα 325.000 ευρώ σε σχέση με το 2008!!!

IMG_0534.jpg

Και να φανταστείτε, πως το φετινό Συνέδριο είναι σε τιμή ευκαιρίας για τους συντρόφους αν αναλογιστούμε ότι στο προηγούμενο συνέδριο του 2008 με πρόεδρο τότε τον Γιώργο Παπανδρέου είχαν δαπανηθεί περίπου… 3.250.000 ευρώ!! Ήταν η εποχή που ενόψει του προεκλογικού θριάμβου ήταν όλα πολύ large… και ειδικά ο κος Παπανδρέου, που έβλεπε παντού πως υπάρχουν λεφτά!!!

Μάλλον οι σύντροφοι άκουσαν την εξομολόγηση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο CNN, Γιώργου Παπανδρέου, πως πονάει όταν βλέπει τους Έλληνες να πονούν για αυτό και αποφάσισαν να μην προκαλέσουν το κοινό συναίσθημα, ξοδεύοντας μόνο…. 325.000 ευρώ!!!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top