Σηφουνάκης: Εγώ άλλα μέτρα ή φόρους δεν ψηφίζω!

«Να σταματήσουν τα κόμματα να διαφημίζονται» προτείνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ρητά και κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει άλλα μέτρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης μιλώντας στον Βήμα FM.

«Είναι βέβαιο ότι αν ξαναφέρει κάποιος πολιτικά και οικονομικά μέτρα, τα οποία θα ζητούν την ψήφο των βουλευτών, δεν θα ψηφίσουν. Είναι βέβαιο. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω νέα μέτρα. Είτε αυτά αφορούν τον κατώτατο μισθό των εργαζομένων είτε αφορούν άλλα θέματα» υπογράμμισε, εκτιμώντας μάλιστα ότι δε θα είναι ο μόνος: «Πιστεύω ότι και άλλοι δεν πρόκειται να το ψηφίσουν».

Παράλληλα, ο ίδιος εξέφρασε παράπονο ότι στα 38 χρόνια που είναι στο ΠΑΣΟΚ δεν τοποθετήθηκε ποτέ σε κάποια οικονομική ή διοικητική επιτροπή: «Στα 38 χρόνια που είμαι στο ΠΑΣΟΚ δεν συμμετείχα ποτέ σε καμιά οικονομική ή διοικητική επιτροπή. Δεν με τοποθέτησαν, δηλαδή, όχι ότι εγώ αρνήθηκα. Δεν με κάλεσε ποτέ κανείς. Πάντοτε, όμως, συμμετείχα στις καμπάνιες, προκειμένου να υπάρξει συνεισφορά, π.χ. για να κάνουμε εκλογές».

Τέλος, ο κ. Σηφουνάκης τάσσεται κατά της διαφήμισης των κομμάτων και τονίζει ότι έχει καταθέσει και σχετική πρόταση στη Βουλή: «Από εκεί και πέρα, δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρξε απολογισμός, όχι λεπτομερής, αλλά πάνω σε γενικές γραμμές για το τι έγινε. Ποτέ δεν υπήρξε. Και έχω καταθέσει στη Βουλή πρόταση, στην οποία λέμε το εξής: να σταματήσουν τα κόμματα να διαφημίζονται. Δεν είναι προϊόντα προς διαφήμιση».