Μια διακόπτεις, δύο διακόπτεις, τρεις… σηκώθηκε και έφυγε!

Πέταξε τα μικρόφωνα του Παπαδάκη και αποχώρησε ο Κεφαλογιάννης

Μια διακόπτεις, δύο διακόπτεις, τρεις… σηκώθηκε και έφυγε!

Είχε, δεν είχε, πάλι τις έζησε τις εντάσεις του ο Γιώργος Παπαδάκης!

Στο πάνελ της εκπομπή βρίσκονταν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Βασίλης Καπερνάρος και ο Θόδωρης Μαργαρίτης.

Μικροένταση υπήρξε σε πολλές στιγμές αλλά τα αίματα… άναψαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ προσπαθούσε να μιλήσει χωρίς να τον αφήνουν, αφού διέκοπταν συνέχεια με σχόλια και ερωτήσεις!

Ο κ. Κεφαλογιάννης, στην αρχή του «επεισοδίου» αστειεύτηκε λέγοντας πως θα ολοκληρώσει το συλλογισμό του ακόμη κι αν χρειαστεί να παραμείνει ως την επόμενη εκπομπή, της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Στην πορεία, ωστόσο, φάνηκε ότι ήταν… πάνω από τις δυνάμεις του να ελέγξει τις φωνές που ακούγονταν πάνω στη δική του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρώσει το συλλογισμό του.

Μια, δυο, τρεις, ο βουλευτής της ΝΔ σηκώθηκε ενοχλημένος, έβγαλε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Μετά από παράκληση του Γιώργου Παπαδάκη, ο κ. Κεφαλογιάννης έκατσε εκ νέου στο τραπέζι και ζήτησε να μιλήσει χωρίς να τον διακόπτουν.

Αυτό, ωστόσο, κράτησε μόλις 1 λεπτό αφού ο Πάνος Σκουρλέτης σχολίαζε κ��ι μιλούσε συνεχώς πάνω στη φωνή του βουλευτή της ΝΔ. Διπλά ενοχλημένος, ο κ. Κεφαλογιάννης πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε, αυτή τη φορά οριστικά και μετάκλητα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top