Καπερνάρος σε Άδωνι-Βαρβιτσιώτη: Όλοι οι άλλοι βουλευτές θα είχαμε παραιτηθεί

«Παρέθεσα πραγματικά στοιχεία, αποφασίστε τη στάση σας»

Νέα επίθεση εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Μετά τις απαντήσεις των δύο βουλευτών της ��Δ στον κ. Καπερνάρο που μίλησε για ονόματα συγγενών τους στη λίστα Λαγκαρντ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σε νέα ανακοίνωση δηλώνει έκπληκτος από την αντίδραση τους και τους πετάει εκ νέου το μπαλάκι: «Ουδέποτε σκέφτηκα να “επιτεθώ”, είτε στον κύριο Γεωργιάδη, είτε στον κύριο Βαρβιτσιώτη, με την έννοια που αναφέρει ο τελευταίος, αλλά παρέθεσα στοιχεία και πραγματικά περιστατικά, αποδεικνυόμενα με έγγραφα, τα οποία και κατέθεσα στα πρακτικά της επιτροπής, με ταυτόχρονη διανομή αυτών σε όλα τα μέλη της. Με έκπληξη, πληροφορήθηκα τις αντιδράσεις και επίσημες δηλώσεις του αντιπροέδρου της επιτροπής, κ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος, προφανώς, εξυπηρετώντας τις ιδιοτέλειες του, αντέδρασε, διεγείροντας απορίες, επικρίσεις και αποφθέγματα. Απαντώντας στα όσα δήλωσε, τονίζω ότι δεν ασχολήθηκα με συγγενικά πρόσωπα, ούτε δικά του, ούτε κανενός άλλου, αλλά με εκείνον τον ίδιο, δίνοντας του την ευκαιρία να κρίνει, εάν για αυτόν τίθεται θέμα ευπρέπειας ή όχι, αποφασίζοντας ο ίδιος στην αυτοεξαίρεσή του».

Ο ίδιος, συμπληρώνει με νόημα: «Θα πρέπει να θυμόμαστε, το τετριμμένο, αλλά ορθό, ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια, που σήμερα γίνεται τόσο επίκαιρο, όσο και το ότι ο Παπακωνσταντίνου παραπέμπεται, για όσα, φέρεται να έκανε, με σκοπό να προστατεύσει τους συγγενείς του και κατ΄ επέκταση τον ίδιο».

Ο κ. Καπερνάρος, κλείνοντας την ανακοίνωση του καλ��ί τους δύο βουλευτές σε παραίτηση από την Επιτροπή: «Τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι συνάδελφοι–μέλη της επιτροπής, δηλώσαμε ότι, αν ήμασταν στην θέση των δυο κυρίων, θα είχαμε παραιτηθεί».

Βίντεο star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top